Cengiz Ünder'den alkışlanacak hareket! Devre arasında gençlerin sorularını yanıtladı...

26.03.2018 - 10:33 | Son Güncellenme: 26.03.2018 - 10:33

Cengiz Ünder ilgi odağı oldu.

Önce Altınordu kısa süre sonra Medipol Başakşehir, çok geçmeden Roma. Kariyer çok hızlı bir şekilde tırmanmaya başlayan Cengiz Ünder, suskun geçen birkaç ayın ardından İtalya'da da rüzgar gibi esmeye başlamıştı.

İtalya basının her anını yakından takip ettiği Cengiz Ünder, milli kafile içinde de herkesin üzerine titrediği bir isim.

Teknik direktör Mircea Lucescu, 20 yaşındaki futbolcuya geleceğiyle ilgili tavsiyelerde bulunurken, Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan gibi isimler ise genç takım arkadaşlarına daha çok çalışması ve özel yaşantısına dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Hem saha içinde hem de saha dışında sergilediği profesyonellikle takdir toplayan Cengiz, 1-0 kazandığımız İrlanda maçının devre arasında da genç meslektaşlarının sorularını yanıtladı.

Devrede Cengiz'in yanına gelen top toplayıcı çocuklar, milli yıldıza kariyeriyle ilgili sorular sordu. Sezon başında Roma'ya gitmesine rağmen kısa sürede İtalyanca öğrenen Cengiz, burada yaşadığı tecrübeyi gençlere aktardı.

Milli Takım'ın İrlanda ile oynadığı karşılaşmada top toplayıcı olarak görev yapan gençler ise idol olarak gördükleri Cengiz'den futbolla ilgili tavsiyeler aldı.

(Habertürk)

Senin için hazırladığımız haberler