Marsilya'da oynanayan Milli oyuncu Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı

Ali Bozkurt
14.04.2022 - 00:36 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 00:40

Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya forması giyen Milli futbolcu Cengiz Ünder, Türkiye'de Beşiktaş'ta benzer bir atmosfer olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Marsilya'da oynanayan Milli oyuncu Cengiz Ünder'den Beşiktaş itirafı

AJANSSPOR HABER

Sezon başında İtalya takımı Roma’dan Fransa Ligue 1’den Marsilya’ya kiralanan Cengiz Ünder Fransız basını La Provence'e açıklamalarda bulundu. Cengiz, Marsilya taraftarının Beşiktaş taraftarına benzetti. İşte detaylar...

''Beşiktaş'ta benzer bir atmosfer var''

Velodrome stadındaki atmosfer hakkında konuşan Cengiz Ünder,  " Futbol kariyerimin en iyi sezonunu geçiriyorum. Umarım bunu sürdürebilirim. Performansımın arttığını hissediyorum. Maç maç ilerliyorum. Her maçta gol atmak veya asist yapmak harika bir duygu. Kariyerimdeki en çılgın atmosferleri Türkiye'de yaşadım. Türkiye'de Beşiktaş'ta benzer bir atmosfer var ve bu coşkuyu Marsilya'da da hissedebiliyorum. Marsilya'da Türkiye'deki atmosferi buldum. Roma'da da oynadım ama Marsilya gibi değil. Bu destek, futbol oynama arzumuzun ötesine geçmeye itiyor." ifadelerini kullandı.

''Harika bir enerjisi var''

Cengiz Ünder açıklamalarında "Jorge Sampaoli'nin harika bir enerjisi var. Bunu bize yansıtmayı başarıyor ve enerjisiyle yanına alıyor. Bana güveniyor, destek veriyor ve beni sürekli zorluyor. Oyuncular arasındaki uyum ve hava da çok iyi. Sampaoli, bir gruba nasıl liderlik edeceğini biliyor. Futbol kariyerim boyunca çok yetenekli oyuncularla oynadım ve geliştim. En önemlileri arasında Daniele De Rossi, Edin Dzeko ve Jamie Vardy'yi gösterebilirim. Ama Dimitri Payet en yeteneklisi olabilir. O bir savaşçı. Onun gibi bir oyuncuyla aynı takımda oynadığım için çok şanslıyım. Payet'in varlığı bizi motive ediyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Valerien Ismael transfer listesini böyle oluşturdu! İlk şart...
Habere Git

Marsilya formasıyla mücadele eden Cengiz Ünder bu sezon dört farklı kulvarda 39 maça çıkarak 12 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler