Cengiz Ünder'den Paulo Fonseca açıklaması

17.07.2019 - 19:35 | Son Güncellenme: 17.07.2019 - 19:35

Cengiz Ünder'den Paulo Fonseca açıklaması! İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, yeni teknik direktör Paulo Fonseca'nın antrenman metotları hakkında Roma Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Torino maçındaki sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kaldığını ifade eden Cengiz Ünder şunları söyledi.

"Şampiyonlar Ligi’ne gideceğimizi düşünüyorum"

"Yine de geçen sezonun da iyi geçtiğini söyleyebilirim. İlk aylarda elimden gelenin en iyisini yaptım. Geçen sezona göre bu yılın daha iyi olacağını ümit ediyorum. Buna inanıyoruz. Hem genç oyunculardan hem de büyük tecrübeye sahip oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bunu iyi harmanlarsak bu sene iyi gidecektir. Şampiyonlar Ligi’ne gideceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz bunu hak ediyoruz. Bu hedefe varacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Yeni sezonda herhangi bir sakatlık yaşamak istemediğini belirten milli oyuncu açıklamalarına şöyle devam etti.

"12-13 golden fazla atabilirim"

"Geçen yıl geçirdiğim sakatlık beni çok etkiledi. 3 ay sahalardan uzak kaldım. Geri döndüğümde önemli işler yaptım ama benim için bu sezonun farklı olduğunu söyleyebilirim. Şu an iyi bir form yakaladım ve İtalyan ligine alıştım. 12-13 golden fazla atıp daha fazla asist yapabilirim. Buna gerçekten inanıyorum ve bunu göstermek istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Yeni teknik direktörleri Portekizli Paulo Fonseca'yla ilgili konuşan Cengiz Ünder şunları söyledi;

"ilk günden önemli mesajlar verdi"

"Onun görevini başarıyla yapacağına ve bizim de onun yanında yer alacağımıza inanıyorum. Fonseca takıma geldiği ilk günden önemli mesajlar verdi. Benim kendisine yönelik izlenimim son derece kararlı olduğudur. (Önceki teknik direktör Eusebio) Di Francesco’ya çok benzetiyorum. İkisi de son derece kararlı. (Fonseca) Oyuncularıyla yakından ilgileniyor ve sahada ne yapmalarıyla ilgili çok konuşuyor. Bu bizim için önemli. İnanıyorum ki, bu şekilde lige iyi bir başlangıç yapacağız çünkü her idmandan sonra konuşuyoruz ve analiz ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

"Pes etmeyeceğiz"

"Ne söyleyebilirim. Antrenmanlar gerçekten çok yorucu. Ama sezon başı böyle olacak. Biz de buna alışkınız. Her gün daha fazla daha fazla çalışarak gelişiyoruz. Tabii ki yorucu oluyor ama sonunda da güzel bir sezon geçirdikten sonra bunun önemini anlıyorsunuz. Her idmandan sonra neredeyse direkt yatağa girip uzanmak istiyorsun. Ben de antrenmanlarda çok yoruluyorum ama pes etmeyeceğiz. Maçlar başlayana kadar antrenmanlarda çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler