Cengiz Ünder'in Transfer Maliyeti Belli Oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe...

Ali Bozkurt
21.12.2022 - 17:33 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 18:09

Süper Lig ekipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Marsilya'nın futbolcusu Cengiz Ünder'in bonservis maliyeti belli oldu. Detaylar...

Cengiz Ünder'in Transfer Maliyeti Belli Oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Cengiz Ünder için yeni bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın da listesine giren genç oyuncu için istenilen bonservis bedeli belli oldu. İşte detaylar...

Cengiz Ünder'in kararı belli oldu

Fanatik'te yer alan habere göre, kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Cengiz Ünder'in yakın gelecekte Türkiye'ye gelme gibi bir planları bulunmuyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ise geri adım atmasını sağladı.

Cengiz Ünder'in maliyeti belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği genç yıldız adayı Cengiz Ünder, Marsilya'dan yıllık 3.5 milyon Euro maaş alıyor. Fransız ekibi genç oyuncuyu kiralık göndermek istemiyor. Bonservisiyle göndermek isteyen Marsilya'nın talebi ise 10 milyon Euro olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder "Evet" dedi! Marsilya ile masaya geçiliyor
Habere Git

Bonservisi düşüşe geçti

İtalyan ekibi Roma'dan Fransız ekibi Marsilya'ya transfer olan Cengiz Ünder'in İtalya döneminde bonservis bedeli 35 milyon Euro'ya ulaşırken genç oyuncunun Fransa'da değeri düşüşe geçti. Cengiz Ünder'in güncel değeri 17 milyon Euro olarak gözükmekte.

6 gole katkı sağladı

Fransa ekibi Marsilya ile bu sezon 14 karşılaşmada görev alan Cengiz Ünder, 1 gole katkı sağladı. Kanat oyuncusu Fransa Ligi'nde 14 karşılaşmada görev aldı. Cengiz bu karşılaşmalarda sadece 1 asist yaptı. Ünder UEFA Uluslar Ligi C liginde Türkiye Milli Takım ile çıktığı 5 karşılaşmada 2 gol ve 3 asist yapma başarısı elde etti. 

Tudor ile anlaşamadı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, Marsilya'nın başına geçtikten sonra milli yıldız Cengiz Ünder ile yıldızı barışmadı. Ünder'in Tudor ile olan sorunları yüzünden takımdan ayrılacağı iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı oyuncuya 16 milyon Euro!
Habere Git

Geçen sezon 18 gole katkı verdi

İtalyan ekibi Roma'dan 8.4 milyon Euro'ya Marsilya'ya transfer olan  Cengiz Ünder Fransa Lig 1'deki ilk sezonunda taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Fransız ekibi ile 47 maça çıkan milli futbolcumuz 13 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Beşiktaş'ta devreye girdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda genç oyuncu Cengiz Ünder ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilmişti. Siyah-Beyazlılar, genç oyuncunun takımdan ayrılması durumunda kiralık olarak kadrosuna katmak istiyordu.

Senin için hazırladığımız haberler