Cengiz ve Enes hakkında flaş açıklama!

31.05.2017 - 16:24 | Son Güncellenme: 31.05.2017 - 16:24

Cengiz ve Enes hakkında flaş açıklama!

AJANSSPOR - Medipol Başakşehir'in genç oyuncusu Cengiz Ünder ve Villarreal'e transfer olacağı konuşulan genç golcü Enes Ünal'ın menajerliğini yapan  Ömer Koray Uzun, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı.

Kupa finali

İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İki takım da bu sezon ivme yakaladı. Konyaspor’un buraya gelmesinde Aykut hocanın çok büyük katkısı var. Başakşehir de bu sezon şampiyonluk yolunda çok iyi işler çıkardı. İki takıma da başarılar diliyorum.

Enes Ünal konusunda Villarreal önemli bir yol kat etti. Aldığımız duyumlar da Enes’in Villarreal ile anlaştığı yönünde. İki takım da her konuda anlaşma sağladı. Çok az pürüzler kaldı. Villarreal 4 yıllık bir anlaşma sundu. Manchester City de bu teklife olumlu sinyaller verdi. Enes Ünal, Manchester City’nin beğendiği bir futbolcuydu. Villarreal Enes’i çok yakından takip ediyordu. Genç oyunculara çok önem veren bir kulüp Villarreal. Eğer transfer onaylanmazsa herhangi bir problem çıkarsa; Enes Ünal Manchester City’de sezon başı kampında yer alacak.

Marcelo Bielsa’nın Cengiz’i beğendiğini ve takip ettiği duyumunu aldık. Henüz Lille’nin bir transfer teklifi yok ancak duyumlar Lille takımının Cengiz Ünder’e teklif yapacağı yönünde. Cengiz için doğru zamanı bekliyoruz. Doğru zaman geldiğinde Cengiz’in Avrupa’da forma giymesini istiyoruz. Kulübün de çıkarları doğrultusunda bu yönde bir yol çizmeyi planlıyoruz. Ne zaman gideceği belli olmasa da hedefimiz Cengiz Ünder’in Avrupa’da forma giymesi. Bu konuda öncelikle Abdullah Avcı’yada teşekkür etmek gerek.

Altınordu kulübü bu genç oyuncu işlerine çok değer veriyor. Çağlar gibi, Cengiz gibi. Çok iyi oyuncular yetiştiriyorlar. Uzun yıllarda Avrupa’ya ve Türk futboluna çok büyük değerler katacağına inanıyoruz. 

Salih için sezonun bitmesini bekliyoruz. Sezon sonunda oturup bir değerlendirme yapacağız. Ben Salih’in eskiden olduğu gibi yine sahalara iyi bir şekilde döneceğini ve Fenerbahçe’de iyi işler yapacağına inanıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler