Cengiz'in koronavirüs test sonucu ne zaman belli olacak?

25.03.2020 - 13:29 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 13:29

Cengiz'in koronavirüs test sonucu ne zaman belli olacak?

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkması büyük üzüntü yarattı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere tüm Türkiye Terim ve Albayrak için iyi dileklerini ve dualarını iki isme gönderirken, başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Yusuf Günay’ın test sonuçlarının negatif çıkması umut ediliyor.

Cengiz ve Günay’ın test sonuçlarının yarın (26 Mart) açıklanması bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bugün saat 15:30'da canlı yayında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunacak.

 

Fatih Terim'in son durumu ne? Kızından açıklama...

Buse Terim Bahçelikapı, Fatih Terim hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Deneyimli teknik adamdan yeni bir haber olmadığını, durumunun iyi olduğunu ifade eden Buse Terim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yeni bir haber yok, dün ile aynı. Babam iyi. Daha iyi olacak, biliyorum. Bugün bizler aile fertleri olarak pek iyi değiliz ama iyi olacağız. Bu hastalık şu anda hepimize olabilir, hepimizde olabilir ve farkında bile olmayabiliriz. Bu yüzden uyarıları dinleyin, kalabiliyorsanız evde kalmaya devam edin. Hepinizin iyi dileklerini okuyorum ve hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler