Cenk Ergün: "Banega bu transferi istiyor."

05.07.2019 - 15:37 | Son Güncellenme: 05.07.2019 - 18:37

Cenk Ergün: "Banega bu transferi istiyor."

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, sarı kırmızılıların Banega transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

POLİTİKA YAPIYORLAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ergün, şöyle konuştu:

 

"Kulüplerinin yetkilileri her zaman olanı söylemezler. Olanı olmuyormuş gibi de lanse edebilirler. Amaçları kulübün çıkarlarını maksimize etmektir. Dolayısıyla Sevilla sportif direktörü Monchi, Banega konusunda bu şekilde davranıyor. Sevilla'nın çıkarlarını Banega transferinde en üst düzeye çıkarmak istiyor. Benim de aldığım haberlerde kuvvetli bir temasın olduğu, Banega'nın da bu transferi istediği ve kabul ettiği yönünde... Anladığım kadarıyla Sevilla, bir oyun kuruyor. Dolayısıyla Galatasaray, Sevilla'ya para ödemesi gerekiyor; bunun için de oyuncu satmalı. Asıl kritik nokta bu; gitmesi muhtemel oyuncuların satışı... Diagne'nin satışı birinci öncelik. Bu gerçekleşemezse ikinci, üçüncü hamleler devreye girer. Şampiyonlar Ligi hedefi nedeniyle Feghouli ve Belhan'danın transferde, gönderilecekler listesinde birinci sırada olduklarına inanmıyorum."

 

FERNANDO, SEVILLA'YA GİDEBİLİR

Galatasaraylı Fernando'nun Sevilla'ya gitme ihtimali olduğunu belirten Cenk Ergün, "Ben inanıyorum. Banega transferinde bu formül devreye girerse, Fernando bunu kabul edecektir. Fernando'nun Sevilla'ya gitme olasılığı var, İspanya'dan bunu duydum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler