Cenk Ergün: "Burak Yılmaz Galatasaray için ciddi bir çözüm olabilir"

14.11.2018 - 00:23 | Son Güncellenme: 14.11.2018 - 03:23

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Cenk Ergün: "Burak Yılmaz Galatasaray için ciddi bir çözüm olabilir"

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, TGRT Haber'de yayınlanan Maç Yeni Başlıyor programında Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ergün'ün açıklamaları şu şekilde:

 

Eğer Trabzonspor yollarını ayırırsa, bütün köprüler atılırsa, Burak Yılmaz Galatasaray için ciddi bir çözüm olabilir. Hala formda ve kendisine iyi bakıyor. Sadece Galatasaray değil, Beşiktaş da Burak Yılmaz’ı düşünecektir.

Şampiyonlar Ligi’nde forvet eksikliği maddi olarak da yaşandı. Bir galibiyet 2.7 milyon Euro. Bir beraberlik 900 bin Euro. Ama piyasa çok dar. Kulübün imkanlarına ve isteklerine göre oyuncu sayısı çok az.

Feghouli’nin transferi çok uzun sürmüştü. Taraftar çok sabırsızlanmıştı. Beklentiler yüksekti. Ama bizle görüşürken yaz kampında West Ham’da sakatlık yaşadı. Ayrılmak istediğini sanmıyorum. Başarılı olacaktır.

Belhanda, Sneijder ve Hagi’den kalan boşluğu dolduracak formatta bir oyuncu değil. Bizim o dönem ön taraftaki futbolcuların arkasında defansif anlamda da yardımda bulunacak bir isme ihtiyacımız vardı.

Taraftarın yönetime ciddi baskısı var. Mustafa Cengiz ve yönetimi ise bu polemiğin uzamasını istemiyor. Federasyon bizim federasyonumuz, biz kuruyoruz. Bu kadar gerginlik bize çok iyi yansımayabilir.

Senin için hazırladığımız haberler