Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: "Çok Anlamlı Bir Şampiyonluk"

İsa Kethüda
31.05.2023 - 08:19 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 08:23

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'den şampiyonluk açıklaması geldi. Ergün, "Çok mutluyuz. Cumhuriyet'imizin 100. yılında, 2023'te 23. şampiyonluğu kazandık" dedi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: "Çok Anlamlı Bir Şampiyonluk"

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

"Çok mutluyuz"

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ergün, "Çok mutluyuz. Cumhuriyet'imizin 100. yılında, 2023'te 23. şampiyonluğu kazandık. Bu çok anlamlı. 

"Bu işi Ankara'da bitirdik"

Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize, teknik ekibimize ve tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu işi Ankara'da bitirdik. Son maça kalmadı. Bunun için de ayrıca mutluyuz." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Fener ile makası giderek açıyor
Habere Git

"Kazanmak ruhumuzda var"

Kötü geçen bir sezonun ardından ayağa kalktıklarını anlatan Ergün, "Galatasaray, kendi iç dinamiklerinde kenetlendiği zaman önüne geçilemez. Finale geldiğimizde de kazanmak ruhumuzda var. 

"Okan hocanın çok büyük emekleriyle kazandık"

Okan hocanın çok büyük emekleriyle kazandık. Şimdi bunu kutlayacağız. Ondan sonra da Şampiyonlar Ligi ön elemeleriyle başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Cenk Ergün, haziran ayı bitmeden yeni sezonu açacaklarını dile getirdi.

İlgini Çekebilir
Koç ile Kadıköy'de yine MUTLU SON yok
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler