Galatasaray'da Cenk Ergün o maçta iki yıldızı tribünden izledi! İşte gündemdeki isimler...

Özgür Koç
20.06.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 11:17

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, EURO 2024 A Grubu'nda İskoçya ile İsviçre'nin oynadığı mücadeleyi yerinde takip etti. İşte Ergün'ün takip etitği sarı kırmızılıların gündemindeki iki yıldız...

Galatasaray'da Cenk Ergün o maçta iki yıldızı tribünden izledi! İşte gündemdeki isimler...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarını hız veren Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün, EURO 2024'ü yakından takip ediyor.

İsviçre - İskoçya maçını tribünden izledi

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, EURO 2024 A Grubu'nda İskoçya ile İsviçre'nin oynadığı mücadeleyi yerinde takip etti. Ergün, mücadele için Köln Stadyumu'ndaki yerini aldı. 

Galatasaray'ın, Cenk Ergün'ün tribünden takip etitği İsviçre - İskoçya karşılaşmasında sahada yer alan iki futbolcuyla ilgilendiği ileri sürüldü. 

Scott McTominay iddiası

Skorer'de yer alan habere göre; Cenk Ergün'ün İskoçya - İsviçre maçını takip etmesi akıllara Scott McTominay ihtimalini getirdi. Galatasaray'ın Manchester United'ın yıldızı ile ilgilendiği iddia ediliyordu. 

İskoçya'yı öne geçiren golü attı

İskoçya Milli Takımı'nın yıldızlarından McTominay, Cenk Ergün'ün de takip ettiği mücadelenin 13. dakikasında takımını öne geçirmeyi başardı. İskoç oyuncunun vuruşu, Fabian Schar'ın da ters müdahalesiyle ağlara giderken ilk başta Fabian Schar'ın kendi kalesine attığı şeklinde değerlendirilen gol, daha sonra Scott McTominay'e yazıldı.

İkinci hedef Granit Xhaka

Sabah'ta yer alan habere göre ise Cenk Ergün'ün Scott McTominay'ın dışında Bayer Leverkusen'de ifkpsştılaj şfifşfı 31 yaşındaki ön libero Granit Xhaka'yı da yakından takip etti.

 

Leverkusen'in sezon başında Arsenal'den 15 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı İsviçreli futbolcu geride kalan sezonda 50 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Granit Xhaka'nın Alman ekibiyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler