Cenk Ergün: "Galatasaray teknik direktörü hakkında böyle açıklamalar yapılamaz"

12.12.2017 - 21:56 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 21:56

Ziraat Türkiye Kupası

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Galatasaray'ın Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ergün'ün açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Turu atladık ama sonuç bize yakışmadı. İlk maç 5-1 olduğu için altyapıdan arkadaşlarımız oynadı. Altyapıdaki oyuncularımıza yönelmeye devam edeceğiz. Hocadan ben rica ettim. Okan Buruk konusunda konuşmamasını. Şu anda bunları tartışmamamız lazım. Bunları tartışmak ne kadar ciddi bilmiyorum. Galatasaray armasıyla sahada mücadele eden herkes bizim için değerlidir. Bunu da en iyi Okan'ın bilmesi lazım. Heyecanlandığını düşünüyorum.

Galatasaray Teknik Direktörü hakkında böyle açıklamalar yapılamaz. Galatasaray bu konuda gereğini yapar. Biz gereken geri adımların atılmasını bekledik. Baktık ki olmadı bizler de mecbur kalıyoruz. Hakkında spekülasyon yapılan insan Galatasaray Teknik Direktörü. Zaten TFF müsabakadan men edilen kişinin ne basın toplantısına ne de mixed zoneda konuşmasına izin veriyor. Gomis kırmızı kartı gördü. Savunmada biz bir maçlık cezayı ön görüyoruz. Biz savunmamızı perşembe akşamına kadar sunacağız. Şu anda konuşmamız etki altına almaktır. Daha önce örnekleri var. Bunları sunacağız.

AJANSPOR

ÖZEL- Okan Buruk, Tudor'dan özür dilemediğini açıkladı

Senin için hazırladığımız haberler