Cenk Ergün'den taraftarlara derbi mesajı!

14.10.2017 - 22:14 | Son Güncellenme: 14.10.2017 - 22:14

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, 2-0 kazandıkları Atiker Konyaspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

"Galatasaray için kolay olmamıştır"

"Konyaspor deplasmanı çok önemli bir deplasmandı. Konya bu ligin her zaman etkili takım olmuştur ve deplasmanda oynamak her zaman Galatasaray için kolay olmamıştır. Önceden milli maçlar sonrası kayıplarımız olmuştu. Bugün olmadı. Oyunu kontrol ettik ve galibiyet aldık. Önemli olan galibiyet almaktı. Biz maçları kazanalım, arada puan kayıpları bizleri mutlu ediyor tabii ama biz kazandıkça puan kayıpları da daha bir değerleniyor. Daha önce de çok büyük puan farkların kapandığına şahit olduk. Her maç sahada kazanılır. Bizim amacımız maçları kazanmak. Biz yeni kurulan bir takımız. Sakatlık ve kart sorunu yaşamadık. Fenerbahçe maçı derbi. Fenerbahçe'nin de yarın maçı var. Biz bekleyelim.

Yabancı oyuncu konusunda bizim tarafımızdan tartışılan bir şey yok. Futbol Federasyonunun koyduğu sınırlar ortada. Kaç yıllık camiayız. Bugün 11 yabancı oyuncuyla başladık 8 yabancı oyuncu ile bitirdik. Hepsi Galatasaray oyuncusudur ayrım yapmaya gerek yok.

Selçuk şu anda Türk futbolunun en önemli oyuncularından biri. Galatasaray da olsun, milli takım da olsun önemli başarılar kazandı. Performans düşüşleri oldu. Son oynanan milli maçta da iyi performans ortaya koydu. Selçuk zamanı geldiği zaman oynayacak takımına da destek olacak. Kaptan diğer oyunculara da örnek olmuştur.

Derbiler Türk futbolunun keyfi, festivali. Bir koltuk bile boş kalmayacaktır. Bir çok talep geldi. Taraftarlarımız koşa koşa gelsin ve gurur duyduğu takım sahada olacak."

Senin için hazırladığımız haberler