Cenk Tosun'dan MLS Ekibi Chicago Fire Ve Sözleşme Sözleri | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
21.03.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 16:27

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve MLS ekibi Chicago Fire'dan transfer teklifi alan Cenk Tosun, kararını verdi...

Cenk Tosun'dan MLS Ekibi Chicago Fire Ve Sözleşme Sözleri | Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun, Major League Soccer (MLS) ekiplerinden Chicago Fire'dan teklif aldığını ancak bu teklifi reddettiğini açıkladı.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer alan Cenk Tosun, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'nde düzenlenen sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti.

"Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim"

Amerika'dan gelen transfer teklifini kabul etmediğini ifade eden tecrübeli golcü Cenk Tosun, "Amerika MLS Ligi takımlarından Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim. 

"Beşiktaş’ta devam edeceğim"

Gitmek benim için iyi olabilirdi fakat ailemin düzenini bozmak istemedim. Beşiktaş’ta devam edeceğim” açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Koç, Özbek'i 3. kez canlı yayın düellosuna çağırdı!
Habere Git

"Opsiyon devreye girecek"

Sözleşme konusuna da değinen golcü oyuncu, “Bir gol veya asist daha yapmam halinde sözleşmemdeki 1 yıllık opsiyon devreye girecek. 

"Opsiyonu beklemeden yeni bir sözleşme yapacağız"

Fakat Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile konuştuk. Opsiyonu beklemeden yeni bir sözleşme yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Beşiktaş'a bu sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan transfer olan Cenk Tosun, 26 maçta süre alırken 13 gol ve 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Özbek'ten F.Bahçe'ye ve MHK'ye ağır suçlama: "Her şeyi planlamışlar"
Habere Git

Cenk Tosun, Beşiktaş'ta 3 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazandı. Golcü oyuncu siyah-beyazlı takımda 172 maça çıkarken, 80 gol atıp 17 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler