Cenk Tosun, 'buz' gibi transfer yapabilir! Babası Şenol Tosun açıkladı...

02.03.2021 - 11:34 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 11:41

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Cenk Tosun'un sezon sonunda siyah-beyazlı takıma veda edeceği ve yeni adresinin Rusya olacağı konuşuluyor. Golcü futbolcunun babası ve menajeri Şenol Tosun'dan transfer açıklaması geldi. Cenk Tosun Beşiktaş'tan ayrılacak mı, hangi Rus takımına transfer olacak? İşte detaylar...

Cenk Tosun, 'buz' gibi transfer yapabilir! Babası Şenol Tosun açıkladı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Cenk Tosun ile ilgili iddialar devam ediyor. Golcü futbolcunun, sezon sonunda Beşiktaş'a veda edeceği ve yeni adresinin CSKA Moskova olacağı öne sürüldü. Peki Cenk Tosun, CSKA Moskova'ya gerçekten transfer olacak mı? Detaylar haberde...

Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

İngiliz ekibi Everton'da menajer Carlo Ancelotti ile yaptığı görüşme sonrasında ayrılık kararı alan ve eski kulübü Beşiktaş'a dönen Cenk Tosun, bu sezon 2 gol attı. Gençlerbirliği maçı sonrası sakatlandığı açıklanan golcü futbolcu, Denizlispor maçının ardından Malatyaspor maçı kadrosunda da yer almadı. 

"CSKA yerine Beşiktaş'ı tercih etti"

Cenk Tosun'un adı yeni sezon için CSKA Moskova ile anılmaya devam ediyor. Bu konuda en net açıklama futbolcunun babası ve menajeri Şenol Tosun'dan geldi. Şenol Tosun, Beşiktaş'ın CSKA Moskova yerine kiralık dönemde Beşiktaş'ı tercih ettiğini söylerken, uzun vadeli bir kontrata ise yeşil ışık yaktı.

Şenol Tosun: "CSKA neden olmasın?"

Ağır sakatlıklar yaşadı

Tosun, 2018'de Beşiktaş'tan Everton'a transfer olmuştu. Transfer tutarı 22,5 milyon Euro olan golcü oyuncu, geçen yılın Ocak ayında Crystal Palace'a kiralık gitti, ancak iki ay sonra dizinden ağır bir sakatlık geçirerek Everton'a döndü. Tosun, eski takımı Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler