Cenk Tosun, Fenerbahçe Derbisinde İlk Golünü Atmak İstiyor

Ali Bozkurt
31.03.2023 - 12:44 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 12:55

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun, Fenerbahçe derbisi öncesinde ilkin peşinde. Yıldız oyuncu Sarı-Lacivertlilere ilk golünü atmak istiyor. Detaylar...

Cenk Tosun, Fenerbahçe Derbisinde İlk Golünü Atmak İstiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ın başarılı santrforu Cenk Tosun, Gaziantepspor ve siyah-beyazlılarla Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 14 resmi müsabakada gol sevinci yaşamadı. Golcü oyuncu derbide ilk kez gol sevinci yaşamak istiyor. Detaylar...

Güneş'in gözü golcülerde

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, deplasmanda Fenerbahçe maçından 3 puan ilke ayrılmak istiyor. Güneş, ilk 11'de görev vereceği Aboubakar ve Cenk Tosun'dan gol bekliyor. 

Tosun şanssızlığını kırmak istiyor

Süper Lig'de Gaziantepspor ve Beşiktaş formaları giyen Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye karşı 14 karşılaşmada forma giydi. Tecrübeli oyuncu Sarı-Lacivertlilerin ağlarına top gönderemedi. 2 Nisan'da oynanacak olan karşılaşmada gol atarak bu şansızlığını kırmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi, Beşiktaş bitiriyor
Habere Git

Beşiktaş’la ise 6’sı lig, 1’i kupa olmak üzere yine 7 Fenerbahçe müsabakasına çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Fenerbahçe – Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşma 20.30'da başlayacak ve beIN Sports'ta ekranlara gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler