Cenk Tosun'a Suudi Arabistan'dan teklif! 2 yıllık sözleşme

24.05.2022 - 15:59 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 08:25

Everton ile sözleşmesi sona eren milli forvet Cenk Tosun'un, gelecek sezonda forma giyeceği takımla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Cenk Tosun'a Suudi Arabistan'dan teklif! 2 yıllık sözleşme

4.5 yıllık Everton macerası sona eren milli futbolcu, takımdan ayrıldığını açıkladı ve bir veda mesajı yayınladı. Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Cenk Tosun ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş ile arasında maddi fark yüksek

Milli futbolcunun adı transferde bir süredir eski takımı Beşiktaş ile anılıyordu. Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, milli forvetle aralarında maddi olarak ciddi farklar olduğunu söylemişti.

Çebi açıklamasında, "Cenk Tosun bizim evladımız ancak ücret konusunda aramızda ciddi bir fark var. Sevmek ayrı, gerçekler ayrı. İster miyim, Beşiktaş'ın şartlarında evet. Vida'dan faydalandık ama bundan sonra ikiyse bir olacak. Dediğim gibi gençlerle devam edeceğiz. Tecrübeli bir santraforumuz olursa iyi olur." ifadelerini kullanmıştı.

Suudi Arabistan iddiası

Sabah'ta yer alan habere göre; yaşanan bu gelişmeler sonrası 30 yaşındaki forvetin yeni adresi netleşmeye başladı. Milli futbolcuya Suudi Arabistan'dan teklif geldi.

İlgini Çekebilir
İşte Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi!
Habere Git

Al Hilal'den 5 milyon Euro maaş ve 2 yıllık sözleşme

Bafetimbi Gomis'i Galatasaray'a kaptıran Al Hilal'in Fransız golcünün boşluğunu Cenk Tosun'la doldurmak istediği ve 30 yaşındaki futbolcuya 5 milyon Euro maaş ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Cenk Tosun teklife sıcak bakıyor

Cenk Tosun'un yapılan teklife sıcak baktığı ve Haziran ayında Al Hilal ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

30 yaşındaki forvetle Hollanda ekibi PSV'nin de ilgilendiği ancak Al Hilal'in yaptığı teklifin daha iyi olması nedeniyle Cenk'in Suudi Arabistan'a sıcak baktığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler