Cenk Tosun, Manchester City maçı öncesi konuştu!

05.02.2019 - 14:54 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 14:54

Son olarak Wolverhampton Wanderers'a 3-1'lik skorla kaybeden Everton'da teknik direktör Marco Silva'nın koltuğu sallanıyor. Takımın yıldız oyuncularından Cenk Tosun, hem Portekizli menejer hem de takımın genel durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun'a göre Everton neyi geliştirmeli?

Zorlu Manchester City maçı öncesi konuşan Cenk, "Futbolcular olarak birçok buluşma gerçekleştiriyoruz ve her gün üzerine koyuyoruz. Ama takım olarak duran toplara daha fazla çalışmalıyız. Daha akıllı olmalı ve hocamızın bizden istediği şeyleri yapmalıyız. Daha fazla konsantre olmalıyız" dedi.

Marco Silva'nın takımı bu sezon duran top ve korner organizasyonları sonucu kalesinde tam 11 gol gördü.

Takım ve menajere övgü!

İyi bir takım ve iyi bir menajere sahip olduklarının altını çizen milli futbolcu, "Daha iyisini yapabiliriz. Oynadığımız en iyi sezon değil ancak hala zamanımız var. Daha şubat ayındayız. Mümkün olan en iyi sıralamada bitirmek istiyoruz. Eğer olursa Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Önümüzdeki üç maç çok kritik. Manchester City'ye karşı alacağımız bir galibiyetin bize büyük katkısı olur çünkü sonraki maçlara daha güvenle bakarız" ifadelerini kullandı.

Manchester City maçı için ne düşünüyor?

Son olarak sıradaki rakipleri City'yi değerlendiren Cenk şunları söyledi:

"Bana göre Premier Lig'in en iyi takımlarından biri ve belki de dünyanın en iyi menajerine sahipler. Bu maça çok sıkı hazırlandık ve analizlerimizi yaptık. Maç için %100 konsantreyiz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Umuyorum ki çarşamba günü iyi bir sonuç elde edeceğiz."

Everton 25 haftası geride kalan Premier Lig'de 33 puanla 9. sırada yer alıyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler