Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Alanyaspor Maçı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Orhan Gülek
27.01.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 22:55

Süper Lig 21. haftasında Alanyaspor’u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta iki golle yıldızlaşan Cenk Tosun, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Alanyaspor Maçı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de son 4 maçı kazanan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, 21. hafta maçında konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 yenerek 5'te 5 yaptı. Beşiktaş'ın golleri Cenk Tosun (2) ve Dele Alli'den geldi.

Karşılaşma sonrası Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

"Çok sıkışık bir fikstürde oynuyoruz"

Takım olarak iyi oynadıklarını ifade eden Tosun, "Takım olarak iyi oynadık. Alanya'nın çok etkili bir takım olduğunu biliyorduk. Arkadan pas yaparak çıkmak isteyen bir takım. İyi de çıkıyorlar. Ama iyi pres yapıldığında arkada hata da yapabiliyorlar. 3. golde öyle bir gol bulduk. İyi bir performans gösterdik. 3 puan için mutluyuz. Çok sıkışık bir fikstürde oynuyoruz. Bu maç kafamızdan silip, Karagümrük maçına odaklanmak istiyoruz." dedi.

"Burada ayrı bir motive oluyorum"

Vodafone Park'ın en golcü oyuncusu olması hakkında da  konuşan Cenk Tosun, "Çok özel bir duygu. Herkes nasıl bir Beşiktaşlı olduğumu biliyor. Burada daha fazla gol atmak istiyorum. Buradaki insanları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Burada ayrı bir motive oluyorum." dedi.

"Aboubakar ile orta sahaya kadar getirebildik"

Karşılaşma sonrası Beşiktaş taraftarları Şenol Güneş'i tribünlere çağırdı. Hoca önce gitmek istemedi ama Cenk Tosun ve Aboubakar, Güneş'in elinden tutarak kendisini taraftarın önüne getirdi.

Bu durum hakkında da konuşan Cenk Tosun, "Hoca orada 'ben bir şey yapmadım, çocuklar yaptı' demeye getirdi. Ama hocanın da emeği büyük. Orada Aboubakar ile orta sahaya kadar getirebildik. Kaleye kadar gelmese bile bizim için güzel bir anıydı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler