Cenk Tosun, "Türkiye'de başka takım olmaz" sözü hakkında konuştu!

18.07.2024 - 20:04 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 20:16

Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun, imza töreninde daha önce sarf ettiği "Türkiye'de başka takım olmaz" sözüne açıklık getirdi.

Cenk Tosun, "Türkiye'de başka takım olmaz" sözü hakkında konuştu!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin yeni transferleri için düzenlediği imza töreninde açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir programda sarf ettiği, "Türkiye'den başka takım olmaz" sözü hakkında konuştu. Cenk, "O zaman ki şartlar onu gösteriyordu" dedi. İşte Cenk Tosun'un açıklamasının tamamı...

Fenerbahçe'ye imza attı

Fenerbahçe, son olarak Beşiktaş'ta forma giyen ve bonservisi elinde olan Milli yıldız Cenk Tosun'u kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler Cenk ile 2 yıllık sözleşmenin altına imza atıldığını duyurdu.

"Az olsun ama Beşiktaş olsun" demişti

Cenk Tosun'un Sarı-Lacivertli kulübe transferinin ardından, Milli yıldızın geçmişte ünlü komedyen Eser Yenenler'in YouTube programında ifade ettiği sözler gündem oldu. Golcü futbolcu, "Rakip takımlardan tabii ki transfer teklifleri geldi ama ben daha azına da olsa her zaman Beşiktaş'ı seçtim. Fenerbahçe'den de geldi öbürlerinden de geldi. Benim hiçbir zaman Beşiktaş kafamdan çıkmadı. Az olsun ama Beşiktaş olsun." açıklamasında bulunmuştu.

"O zamanki şartlar onu uygun gösteriyordu"

Cenk Tosun, o sözleri için imza töreninde şu yanıtı verdi: "O zamanki şartlar onu uygun gösteriyordu. O zaman teklifi kabul etmedim. Şu anki şartlar bu teklife daha uygundu. Burası çok büyük bir camia. Hocayla yarım saat, 1 saat görüştükten sonra projesine inanarak bu büyük camianın parçası olmak istedim"

"Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum"

Cenk Tosun'un, imza törenindeki diğer açıklamaları ise şu şekilde: "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen en başta başkanımız Ali Koç, Mario ve Acun abiye teşekkür ediyorum. Bu forma altında terimin son damlasına kadar savaşacağıma söz veriyorum.

"Takım arkadaşlarım hiçbir adaptasyon sorunu yaşatmadı. Takımdaki yabancı arkadaşlarımızla da iyi bir bağımız vardı. Dışarıda görüştüğüm Tadic ve Edin de vardı. Elimden geleni sahada vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın"

"3. forvet olarak kendimi görmüyorum. Buradaki tüm futbolcular çok değerli. Burası büyük camia. Buraya tabii rekabete girmeye geldim. Yapabileceklerime güveniyorum. Kendimi 3. forvet olarak görmüyorum. Sonunda Fenerbahçe'ye en faydalı kimse o oynayacak. Bu forma altında atabildiğim kadar gol atmak istiyorum"

Senin için hazırladığımız haberler