Transfer Haberleri | Cenk Tosun ve Aboubakar'dan müjdeli haber!

Orhan Gülek
22.11.2023 - 12:29 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 12:35

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara Beşiktaş'a ilaç oldu... Samsunspor provalarına devam eden Kara Kartal'da sakat oyunculardan iyi haberler geldi. İşte son durum

Transfer Haberleri | Cenk Tosun ve Aboubakar'dan müjdeli haber!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar'a lige verilen ara iyi geldi. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan birçok futbolcu Samsun deplasmanına yetişecek.

Cenk Tosun ve Aboubakar'ın tedavileri tamamlandı

Kara Kartal, Rams Başakşehir maçına 2 golcüsünden yoksun çıkmıştı. Cenk Tosun ve Aboubakar'ın tedavileri Milli arada tamamlandı. 2 tecrübeli oyuncunun da Yılport Samsunspor maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

Eric Bailly, Daniel Amartey ve Omar Colley de geri dönüyor

Sezon başından bu yana savunmada sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Samsun deplasmanına stoper konusunda sorunsuz çıkacak. Kara Kartal'da; Eric Bailly, Daniel Amartey ve Omar Colley sakatlık sürecini geride bıraktı. 3 futbolcunun da maç kadrosunda olacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş istedi, Ronaldo engel oldu! Quaresma devrede...
Habere Git

Ghezzal'ın tedavisi devam ediyor

Rams Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ghezzal'ın ise tedavisi devam ediyor. Cezayirli futbolcunun, Yılport Samsunspor'a karşı görev yapmasının zor olduğu ifade edildi.

Milot Rashica'dan kötü haber!

Rekor sayıda sakatlıkla boğuşan ve Milli arada yara sarmaya çalışan Beşiktaş'a yine kötü haber geldi. Milot Rashica'nın, Kosova Milli Takımı idmanında sakatlık yaşadığı ve bu nedenle İsviçre maçında görev almadığı belirtildi. Rashica'nın Samsunspor karşılaşmasında görev alıp almayacağı İstanbul'daki kontrollerinin ardından belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler