Cenk Tosun'a ilgi artıyor!

05.05.2018 - 10:53 | Son Güncellenme: 05.05.2018 - 10:53

Cenk Tosun'a ilgi artıyor!
Beşiktaş'tan devre arasında 23 milyon Euro’ya Everton’a giden Cenk Tosun, yeni takımında şimdiden gönüllerde taht kurdu. 
İlk başta uyum problemi yaşayan ve 4 müsabakayı “boş” geçen Cenk, ardından 8 maçta ortaya koyduğu performansla tam not aldı. 
Çok kritik goller atan 27 yaşındaki milli yıldız, son 8 maçta 5 kez ağları havalandırıp Maviler’in 8. sırada tutunmasında başrolü oynadı.
Taraftarların en çok sevdiği oyuncuların başında gelen Cenk Tosun, büyük destek görüyor. 
Gazete Habertürk'ten Acarkan Şako'nun haberine göre; Sosyal medyada 64 yaşındaki “Big Sam” lakaplı Allaydarce’ı eleştiren taraftarlar, “Kral Cenk” olarak adlandırdıkları yıldız futbolcuyu adeta göklere çıkarıyor. 
Taraftarların şu yorumları dikkat çekiyor:> Berbat bir sistemde Cenk 5 gol attı. Eğer taktiksel anlamda iyi sisteme sahip olursak her sezon 20-25 gol atabilir.
> Cenk çok akıllı bir futbolcu. Ne olursa olsun iyi bir teklife rağmen satılmamalı. Bizim gitmesi gereken sıkıcı bir hocamız var.
> Cenk’in oyun stili Harry Kane’e benziyor. Onun gibi çok iyi bir bitirici.
> Eğer Kane, Spurs’ten ayrılır ve Real Madrid’e giderse, Totthenham onun yerine Cenk’i koymak isteyecektir. Onu elimizde tutabilir miyiz bilmiyorum.

TOSUN PAŞA'YA BESTE YAPILDI 

Siyah-Beyazlı forma altında attığı gollerden sonra “Tosun Paşa” müziği çalınan Cenk Tosun için İngiliz taraftarlar da boş durmadı.

The Drifters grubunun “Come on over to my place” şarkısı Cenk’e uyarlandı.
Şarkı sözlerinde “Haydi yerime gel, hey Cenk, parti düzenliyoruz. Bizim Cenk’imiz var ve onu Everton için gol attığında çok seviyoruz” sözleri yer alıyor. 
Sözlerinin kullanıldığı beste ilk olarak Cenk’in açılış golünü attığı Huddersfield müsabakasında söylendi. Kısa süre sosyal medyada yayılarak büyük beğeni topladı.
Cenk Tosun, devre arasında gitmesine rağmen 5 golle takımının en skorer 3. futbolcusu oldu. Aynı zamanda deplasmanda en çok gol atan isim konumuna yükseldi.

(HT Spor)

Senin için hazırladığımız haberler