Cenk Tosun'a kötü haber! Everton...

28.02.2019 - 14:52 | Son Güncellenme: 28.02.2019 - 14:53

Beşiktaş’tan 22.5 milyon euro karşılığında İngiliz ekibi Everton’a transfer olan, fakat bu sezon kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Cenk Tosun’a kötü haber geldi. Bu sezon Leipzig'de 28 maçta 8 gol kaydeden Kevin Austin, Cenk Tosun'un takımı Everton'a transfer oluyor.

Everton’da Cenk Tosun ritim tutturamadı

İngiliz ekibinde geride bıraktığımız sezon aslında iyi bir 4 ay geçiren ve 14 maçta 5 gollük bir performans ortaya koyan Cenk Tosun, bu sezon istenilen seviyeye gelemezken Marco Silva'nın ileri uçta sürekli olarak Richarlison-Walcott-Lewin'e forma şansı vermesi Cenk'in ritim tutturmasına mani oluyor.

Cenk Tosun izledi

Salı günü Cardiff karşısında yedek kulübesinden çıkamayan Cenk Tosun, takımının 3-0 kazandığı maçı hocasının yanında takip ederken, Everton'un lig biter bitmez forvet hattına yatırım yapacağı ortaya çıktı. Star'da yer alan habere göre; Geçtiğimiz sezon Leipzig'de 37 maçta 12 gol 7 asist yapan Kevin Austin'le ilgilenen 'maviler' daha şimdiden Alman ekibiyle masaya otururken, iki kulüp arasında anlaşmanın yakın olduğu bildirildi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler