Cenk Tosun'a yeni hoca!

30.03.2018 - 12:11 | Son Güncellenme: 30.03.2018 - 12:11

Cenk Tosun'a yeni hoca!
Milli oyuncumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da, geçtiğimiz yıl Kasım ayında göreve getirilen teknik direktör Sam Allardyce ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Allardyce'ın yerine gelecek isim de belli.
İngiltere medyasında yer alan haberlere göre, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Ronald Koeman'ın yerine İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın başına getirilen 63 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Sam Allardyce ile gelecek sezon öncesinde yollar ayrılacak.
HEDEF PAULO FONSECAMirror'ın iddiasına göre, Allardyce ile yolları ayırmayı düşünen Everton'ın sahibi Farhad Moshiri, Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü genç teknik adam Paulo Fonseca'yı takımın başına getirmeyi düşünüyor.
Son dönemde kulübe yaptığı yatırımların karşılığını almayı isteyen Moshiri'nin kulüp içerisindeki hiyerarşiyi yeniden düzenlemek için teknik direktör değişikliğine gitmeyi planladığı ifade edildi.
45 yaşındaki Fonseca, daha önce Porto ve Braga gibi takımlarda görev alırken 2016 yılından beri Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğünü sürdürüyor.

(Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler