Cenk Tosun'dan yeni doğan oğluna mektup!

25.10.2018 - 13:26 | Son Güncellenme: 25.10.2018 - 10:29

Cenk Tosun'dan yeni doğan oğluna mektup!

Futbolcu Cenk Tosun ve eşi Ece Tosun, geçen hafta dünyaya gelen oğullarıyla çekilen bir fotoğrafı paylaştı. İlk kez babalık heyecanı yaşayan Tosun ayrıca yeni doğan bebeğine bir de mektup yazdı.

  • İngiltere Premier League ekiplerinden Everton'da oynayan futbolcu Cenk Tosun ve eşi Ece Tosun, geçen hafta dünyaya gelen oğulları Arden Cenk Tosun ile çekilen fotoğraflarını ilk kez yayınladı.

Tosun, sosyal medya hesabından oğlu için hem İngilizce hem de Türkçe yazılan bir mektup da yayınladı. Tosun'un mektubu şöyle: "Canım oğlum Arden Cenk Tosun, bundan dokuz ay önce annenle birlikte haberi aldığımızda bize tarifsiz duygular yaşattın. Şimdi ise kollarımızdasın ve seninle birlikte yaşayacağımız tüm güzellikler için sabırsızlanıyorum. Senin her gün adım adım büyümeni izlemeyi dört gözle bekliyorum."

  • "Bir de şunu çok merak ediyorum. Acaba sağ ayağını mı kullanacaksın top oynarken yoksa sol ayağını mı? Bunu yakında öğreniriz ama kesin olan bir şey var ki en büyük teşekkürüm sana ve annene."

  • "Bana yaşattığınız bu tarifi imkansız duygu için size her zaman minnettar kalacağım. Bunu bilmeni isterim. Ayrıca ailemiz ve arkadaşlarımız bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız..."

Senin için hazırladığımız haberler