Cenk Tosun'dan yönetime: 'Sizden izin istiyorum.'

03.01.2018 - 09:38 | Son Güncellenme: 03.01.2018 - 09:38

Everton ile her konuda anlaşan Cenk Tosun, yönetime yolladığı mesajda futbol hayatına Premier Lig'de devam etmek istediğini belirtti.

Beşiktaş’ın golcüsü, “Böyle bir teklif bir daha ne zaman gelir bilemiyorum. Benim transferde tek bir kıstasım vardı. O da giderken kulübüme de para kazandırmak. Şükürler olsun ki tarihin en iyi tekliflerinden biri geldi. Hem kariyerimde yeni bir sayfa açmak hem de kulübüme böylesine yüklü bir bonservis bedeli kazandırmak istiyorum” dedi.

Everton ile neredeyse her konuda anlaşan ve Beşiktaş Yönetimi’nin son kararını beklemeye başlayan Cenk Tosun’un, yönetime haber göndererek Premier Lig’de oynamayı çok arzuladığını ilettiği öğrenildi.

Tatilini Londra geçiren siyah - beyazlı golcünün yönetimle görüşerek, “Böyle bir teklif bir daha ne zaman gelir bilemiyorum. Benim transferde tek bir kıstasım vardı. O da giderken kulübüme de para kazandırmak. Şükürler olsun ki tarihin en iyi tekliflerinden biri geldi. Hem kariyerimde yeni bir sayfa açmak hem de kulübüme böylesine yüklü bir bonservis bedeli kazandırmak istiyorum. O yüzden ben Beşiktaşlı Cenk Tosun olarak sizden izin istiyorum” dediği belirlendi.

Son pazarlık

Beşiktaş Yönetimi’nin ise Cenk’in bu isteği karşısında, “Senin bu kulübe gelirken yaptığın fedakârlıkları kim unutabilir. Başka kulüpler sana daha fazla ücretler vermesine rağmen sen Beşiktaş duruşunu gösterdin. Sen bu camiaya çok şey vermişken mutlaka karşılığını bulacaksın. Sana daha iyi teklifler geleceğini bildiğimiz için, yaz transfer döneminde gidişine onay vermedik. Şu an çok daha iyi bir teklif geldi. Belki de kalsan, bundan daha iyisi de gelebilir ama senin için gereken neyse devre arasında yapılacak” ifadelerini kullanarak üstü kapalı olarak gidişine onay verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iki kulüp arasındaki ödeme takviminin, ortak bir noktaya gelmesi halinde, Cenk Tosun ile vedalaşacak. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler