Cenk Tosun'la neden sözleşme uzatılmadı? Mete Vardar'dan açıklama

Akın Ungan
20.07.2024 - 08:47 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 08:54

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun ile neden sözleşme uzatılmadığı hakkındaki soruya cevap verdi.

Cenk Tosun'la neden sözleşme uzatılmadı? Mete Vardar'dan açıklama

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım formasıyla mücadele eden ve turnuvayı 1 golle tamamlayan Cenk Tosun, Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu transfer gündem olurken Cenk Tosun Beşiktaş taraftarından tepki gördü.

Cenk Tosun'un sözleşmesinin bitmesinin ardından Beşiktaş'tan yeni kontrat teklifi beklediği fakat bu teklifin gelmediği iddia edildi. Cenk Tosun, Siyah-Beyazlı kulübün gelecek sezon kadro planlamasında yer almadığı için ayrılarak, Fenerbahçe'ye imza attı.

Mete Vardar'dan açıklama

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Vardar, Cenk Tosun ile neden sözleşme uzatılmadığına dair gelen soruya da cevap verdi.

"Cenk ile ilgili bir ifadem olmayacak"

Mete Vardar, "Semih Kılıçsoy'un varlığından ötürü mü Cenk ile sözleşme uzatılmadı?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Semih çok özel bir oyuncu. Karakterinden dolayı da yetiştirildiği aileden dolayı da çok kaliteli birisi. Kadromuzda olduğu için çok mutuluyum. İnşallah giydiği formayı taşıdığı armayı yukarıya çeker. Çok mutulu olurum. Cenk artık başka bir takımın oyuncusu onunla ilgili bir ifadem olmayacak. Dokuz numarayı artık Semih giyiyor"

Senin için hazırladığımız haberler