Şenol Güneş, Gündemdeki Cenk Tosun'un Chicago Fire Transferi Hakkında Konuştu

Akın Ungan
08.03.2023 - 18:07 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 18:19

Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş, gündemdeki Cenk Tosun ayrılığı hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Şenol Güneş, Gündemdeki Cenk Tosun'un Chicago Fire Transferi Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güneş, Beşiktaş'ın gündeminde olan Cenk Tosun ayrılığı hakkında konuştu.

"Sezon içinde yapılan her iş hatadır"

Deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın rakiplerine 3 puan verilmesi ve konuşulan Play-Off fikri hakkında değerlendirme yapan Şenol Güneş, "Play-off, puan silmek, puan kazandırmak... Bunlar daha önceden planlanan olaylardır. Sezon içinde yapılan her iş hatadır. Ama olağanüstü bir durum olduğu için saygıyla karşılıyoruz" dedi.

"Ortak karar alınması lazım"

Sözlerine devam eden Güneş, "Ama ister 1 sene, ister 3 sene önceden karar alınsın, ortak karar alınması lazım. Ortak kararla alındığı zaman, herkesin mutabık olması gerekmez. Fikirlerin dinlenip doğrusunun alınması lazımdı. Ne karar alınırsa saygı duyarız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den Jesus'a Play-off cevabı
Habere Git

"Takım doğru yolda ilerliyor"

Deneyimli teknik adam, "3 tane kötü maç geçirdik. Arkasından bizi sevindiren gelişme Ankaragücü maçında oldu. O maçta oynadığımız son 3 maçın toplamından daha fazla gol pozisyonuna girdik. Bunlar olumlu şeyler. Takım doğru yolda ilerliyor. Fiziksel, zihinsel ve psikolojik önem de var" ifadelerini kullandı.

"Cenk Tosun'un kalmasını istiyoruz"

Cenk Tosun'un Chicago Fire'a transferi hakkında açıklama yapan Güneş, şunları kaydetti: "Cenk Tosun bizim oyuncumuz, burada kalmasını istiyoruz. İki taraf için de olağanüstü bir durum varsa yapacak bir şey yok"

"Transfer ciddi boyuttaysa konuşulur"

Şenol Güneş, "Transfer ciddi boyuttaysa konuşulur, diğer türlüsü spekülasyon olur. Cenk'i de kulübü de mağdur etmeyiz" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Tosun Paşa'dan Chicago Fire kararı!
Habere Git

Şenol Güneş son olarak, "Elimizde oyuncular var. En iyisini sahaya sürmeliyiz. Hepsi iyi oyuncular ama iyi verim alabilmek önemli. Beklenen sonuç alınmadığı için eleştiriler oldu" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler