Aytaç Kara için yeni açıklama! Serkan Reçber konuştu...

06.04.2021 - 10:16 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 12:15

Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara, Beşiktaş maçı sonrasında kadro dışı kaldı. Kulübün CEO'su Serkan Reçber, Aytaç Kara hakkında konuştu. Neden kadro dışı kaldı? İşte detaylar...

Aytaç Kara için yeni açıklama! Serkan Reçber konuştu...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yendi ve haftayı 3 puanla kapattı. Bu maçta Kasımpaşa'nın golünü atan Aytaç Kara, oyundan alınırken yeni teknik direktör Şenol Can'a tepki göstermiş ve maçın ardından kadro dışı bırakıldı. Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, kadro dışı bırakılan futbolcu ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberde...

"Ne olursa olsun bu hareketleri yapamaz"

Fanatik'e konuşan Serkan Reçber, "Gol attıktan sonraki davranışları kabul edilebilir değildi. Sevincinde kulübeye gitmek yerine tünele gitmeyi tercih etti. İkinci devrede ise sarı kart sıkıntısı olması nedeniyle hocamız, Aytaç'ı oyundan aldı. O bu karara da tepki göstererek, hem hocamıza hem de takım arkadaşlarına saygısızlık yaptı. Performansı nedeniyle de oyundan alınabilirdi, hocamız hata da yapabilirdi ama ne olursa olsun o bu hareketleri yapamaz" ifadelerini kullandı.

"Disiplin bizim kırmızı çizgimiz"

Kasımpaşa CEO'su kulüp olarak kırmızı çizgilerinin disiplin olduğuna vurgu yaptı. Reçber, "Bu maçı tüm Türkiye izledi. Bizim başkanımız, yönetim kurulumuz herkes izliyor. Bu yaptıklarını kabul edemeyiz. Tüm bunları bir araya getirdiğimiz zaten böyle bir karar aldık" dedi.

Serkan Reçber'in üstüne yürüdüğü iddia edilmişti

Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımızdan Aytaç Kara disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştır" denilmişti. Ayrıca Ntv Spor'un haberine göre; futbolcu soyunma odasına giderken CEO Serkan Reçber'in üstüne yürüdüğü ve Haddadi'in araya girdiği iddia edilmişti.

Aytaç Kara'nın performansı

Aytaç Kara bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 28 maçta 3 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Geçen sezon 35 maçta 8 gol atıp 3 asist yapan futbolcu, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler