CEV açıkladı: Avrupa Voleybol Şampiyonası, Türkiye'de olacak!

15.10.2024 - 00:57 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 01:14

Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamada 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın Türkiye, Azerbaycan, İsveç ve Çekya'da düzenleneceği belirtildi.

CEV açıkladı: Avrupa Voleybol Şampiyonası, Türkiye'de olacak!

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) açıklamalarına göre; 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda son 16 turu ve çeyrek maçlarının bir kısmı ile final, yarı final ve üçüncülük maçları Türkiye'de oynanacak.

Avrupa Voleybol Şampiyonası, Türkiye'ye geliyor

Mozzart Sport tarafından aktarılan bilgilerde CEV'in yeni açıklamalarında 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın Türkiye, Azerbaycan, Çekya ve İsveç'te düzenleneceği açıklandı. CEV tarafından yapılan açıklamada ise grup maçlarının Azerbaycan, Bakü ile İsveç, Göteborg'da oynanacağı belirtildi.

Son 16 turu ve çeyrek final maçlarını Çekya ile bölüşülecek

CEV'in yaptığı yeni açıklamalarda son 16 turu ile çeyrek final maçları hakkında da detaylar yer aldı. 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda son 16 turu ile çeyrek final müsabakalarının Çekya, Brno ile Türkiye'de gerçekleşeceği vurgulandı. Karşılaşmaların Türkiye'de nerede oynanacağı ise daha sonrasında belirlenecek.

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde 2. hafta sona erdi: İşte sıralama ve puan durumu
Habere Git

Final maçı Türkiye'de olacak

2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda final, yarı final ve üçüncülük maçları ise yine Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Avrupa Voleybol Şampiyonası neden önemli?

Türkiye, Azerbaycan, Çekya ve İsveç ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda birinci olan ekip Los Angeles 2028 Olimpiyat Oyunları'na doğrudan katılım hakkı elde edecek.

Senin için hazırladığımız haberler