Cevad Prekazi, derbideki favorisini açıkladı! "En büyük problemi..."

01.11.2018 - 20:36 | Son Güncellenme: 01.11.2018 - 20:36

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk olarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini değerlendiren Prekazi'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Galatasaray - Fenerbahçe derbisine Sırbistan'da çok büyük ilgi var. Derbiyi kim kazanır, bilemem. Galatasaray çok sakat futbolcu var. Schalke maçını izledim, iyi bir Galatasaray göremedim. En büyük problemi bu. Bu Galatasaray için çok büyük dezavantaj.

Fenerbahçe ise ligde kötü ama Avrupa'da çok iyi oynuyor. Anderlecht maçında 0-0 devam ederken çok net goller kaçırdı. Galatasaray'ın kadrosu Fenerbahçe'nin kadrosundan daha iyi.

Emre Akbaba çok önemli bir futbolcu maalesef sakat. Çok büyük bir futbolcu. Kim varsa onları oynatacak. Mühim olan derbi maçı oynamak. Kim ne yapabilir o belli değil. Taraftarlar çok önemli. Artık eskisi gibi değil. Barcelona - Real Madrid maçını izledim, Messi yoktu ama 5 gol attılar. Futbolda ne olacağı belli olmaz. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler