Cevizci: "3 puan için sahaya çıkacağız"

13.11.2015 - 10:57 | Son Güncellenme: 13.11.2015 - 10:57

Bursa Nilüferspor Teknik Patronu Ferda Cevizci, Arsin spor maçı hakemine tepki gösterdi, Silivrispor maçını yorumladı..

Bursa Nilüferspor Teknik Patronu Ferda Cevizcideplasmanının bir hayli zor geçtiğini, pazar günü oynanması gereken maçın yoğun yağan yağmurdan dolayı bir sonraki güne ertelendiğini hatırlatarak, bir hayli ağırlaşan sahada oyuncularının canla başla mücadele ettiğini söyledi.

Maçın hakeminin takımı aleyhine kararlar verdiğini söyleyen Cevizci, “Net bir şekilde attığımız golü ofsayt gerekçesi ile iptal edip ardından çok ucuz bir şekilde çaldığı penaltı sonucu karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldık. Oyuncularımızı Arsin’de göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Silivrispor maçını çok önemsiyoruz ve bu doğrultuda hazırlanıyoruz. Sahaya mutlaka 3 puan için çıkacağız. Oyuncularımıza güvenimiz yüksek, pazar günü mutlak 3 puan hedefi ile zevkli ve başarılı bir maç geçirmemizi diliyorum” dedi.

Cevizci son olarak, cuma sabahı yapacakları son antrenmanla cumartesi 13:30’da oynanacak maçı bekleyeceklerini söylerken, tüm futbolseverleri karşılaşmayı izlemeye davet etti.

Senin için hazırladığımız haberler