Ceyhun Gülselam'dan iddialı sözler: "Fenerbahçe için zor maç olacak"

13.09.2019 - 16:47 | Son Güncellenme: 13.09.2019 - 19:55

Ceyhun Gülselam'dan iddialı sözler: "Fenerbahçe için zor maç olacak"

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da forma giyen Ceyhun Gülselam, Süper Lig’in 4.haftasında sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi konuştu. Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Ceyhun Gülselam, ”Fenerbahçe’yi daha önce yendik. Yine yenmek istiyoruz. Fenerbahçe açısından zor bir maç olacak” diye konuştu. İşte Ceyhun Gülselam’ın açıklamaları:

Ceyhun Gülselam: “Fenerbahçe maçında iç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz”

Fenerbahçe maçı öncesi iyi çalışıyoruz. Uzun bir hafta oldu. Hocamız da taktik uygulamalara geçecek diye düşünüyorum. Yüksek tempolu bir maç olacaktır. Sezona iyi başladık ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe de kazanmak isteyecek. O açıdan zor bir maç olacak. İç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz.

Ceyhun Gülselam: “Fenerbahçe’yi geçen sene yenmiştik, yine yenmek istiyoruz”

Fenerbahçe maçında kazanmak, 3 puan almak önemli. İç sahada da iyi oynuyoruz. Geçen sene kazanmıştık Fenerbahçe karşısında. İyi bir maç çıkarıp, yine galip gelen taraf olmak istiyoruz.

Ceyhun Gülselam: “Fenerbahçe açısından zor bir maç olacak”

Futbolcular birbirlerini tanıyor. Yeni oyunculara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. İyi bir takımız. Hoca ile de anlaşıyoruz. Fenerbahçe açısından zor bir maç olacak. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bizim için değişen bir şey yok. Yine 3 puan istiyoruz.

“Max Kruse, Fenerbahçe’yi tercih etti”

Max Kruse için bir alışma süreci var. Kendisini Almanya Ligi’nde de beğeniyordum. İsteseydi Avrupa’da bir takıma gidebilirdi. Fenerbahçe’yi tercih etti. İyi oynuyor. Ayrıca iyi de bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Bence Fenerbahçe’ye faydalı.

“Fenerbahçe’nin değil kendi oyunumuza bakmalıyız”

Fenerbahçe’yi analiz etme imkanım olmadı. Maçlarını elbette izledim ama bir futbolcuyu öne çıkarma anlamında analiz etmedim. Rakibimiz de iyi başladı sezona. Önemli olan rakip değil bizim yapacaklarımızdır. Biz kendi oyunumuza konsantreyiz.

“Luiz Gustavo’nun zamana ihtiyacı var”

Gustavo’yu Almanya Ligi’nden tanıyorum. Yeni geldi ve zamana ihtiyacı var. Türkiye Ligi farklı bir lig. Hem taktik hem de mücadele açısından böyle. Lige alışması lazım. Ama Luiz Gustavo’yu beğeniyorum.

Senin için hazırladığımız haberler