Ceyhun Gülselam'dan Trabzonspor ve Seleznyov açıklaması

12.09.2018 - 14:53 | Son Güncellenme: 12.09.2018 - 17:53

Alanyapsorlu Ceyhun Gülselam, Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçı ve Akhisarspor'un golcüsü eski takım arkadaşıSeleznyov hakkında açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Gülselam'dan Trabzonspor ve Seleznyov açıklaması

Aytemiz Alanyaspor futbolcusu Ceyhun Gülselam, Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçı ve Akhisarspor'un golcüsü eski takım arkadaşı Yevhen Seleznyov hakkında açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Gülselam, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Sözlerine Antalya bölgesinde meydana gelen  5.2 büyüklüğündeki depremden bahsederek başlayan Ceyhun Gülselam, "Çok büyük sarsıntı değildi fakat hissedilen bir depremdi. İnşallah can ve mal kaybı olmamıştır" dedi.

Alanyaspor'u neden tercih etti?

Transfer sürecini anlatan Ceyhun, "Transferim bugüne nasip oldu. Alanyaspor'la ara transfer döneminde de görüşmüştüm. Başkan ile hocanın beni istemesi, takıma güvenmem tercih nedenimde etkili oldu. Mesut Hoca, Gençlerbirliği'ndeyken de beni istemişti. Mesut Hoca, bu ligi çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

'Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz'

Trabzonspor maçı hakkında konuşan 30 yaşındaki futbolcu, "Kişisel hedefleriminden daha çok takım performansımı düşünüyorum. Önemli olan takım olabilmek. İyi bir kamp dönemi geçirdim. Trabzonspor karşılaşması zor bir maç olacak. Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle  kazanmak istiyoruz" açıklamasında bulundu. 

Seleznyov yorumu

Karabükspor'dan eski takım arkadaşı ismi sıklıkla Galatasaray'la anılan Yevhen Seleznyov'a da ayrı bir parantez açan Ceyhun Gülselam sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Yevhen Seleznyov iyi bir santrfor. Seleznyov ülkemizde büyük takımlarda oynayabilecek bir golcü. Seleznyov izlerken zevk aldığım bir futbolcu. Seleznyov'un büyük takımlarda oynayabilecek kalitesi var. Almanya'da yabancı sayısı serbest. Benim için kural kriterleri fark etmiyor. Büyüklerimiz bu konularda karar veriyor. Onlara saygı duyuyorum. Her gittiğim takımda takımının başarısını düşünen birisiyim. Bu sezon Alanyaspor'a katkı sunmak istiyorum"

4 maçta, 2 gol

Süper Lig'de Karabükspor ve Akhisarspor'da görev alan 33 yaşındaki Ukraynalı golcü bu sezon Ege temsilcisinde görev aldığı 4 maçta, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler