Transfer | Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş Kaan Ayhan için teklif yaptı mı?

Akın Ungan
08.09.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 16:31

Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Sassuolo forması giyen yerli stoper Kaan Ayhan hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Transfer | Ceyhun Kazancı açıkladı! Beşiktaş Kaan Ayhan için teklif yaptı mı?

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi başlayan Beşiktaş, transfer sezonunun son günlerinde yaptığı takviyelerle dikkat çekti. Southampton'dan Radmon ve Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl transferleriyle takımı güçlendiren Siyah-Beyazlı yönetimden uzun zamandır gündemde olan Kaan Ayhan hakkında açıklama geldi.

İtalyanlar yazdı Ceyhun Kazancı cevap verdi

Daha önce Tutto Mercato, Beşiktaş'ın milli stoper Kaan Ayhan için Serie A temsilcisi Sassuolo'ya 6 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunu ve İtalyanlar'dan gelecek cevabı beklenmeye başladığını iddia etmişti. A Spor'a konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, İtalyan basınında çıkan bu haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

2020 yılında Düsseldorf'tan 2,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sassuolo'ya imza atan Kaan Ayhan, geçtiğimiz sezon 24 karşılaşmada görev aldı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 27 yaşındaki stoper 2 maçta sarı, 1 maçta kırmızı kart gördü. Bu sezon ise 4 mücadeleye çıkan Kaan Ayhan, 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler