Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı'dan Transfer Açıklaması

02.05.2023 - 20:39 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 21:06

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı kulübün gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunurken takımdan ayrılacak ve transfer olacak isimleride konuştu. Detaylar...

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta  Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, gündeme dair açıklamalarda bulunurken takımdan sene sonu ayrılacak olan futbolcuyu da açıkladı. İşte Kazancı'nın açıklamaları ve detaylar...

Gedson'a teklif var mı?

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı, Portekizli oyuncu Gedson Fernandes'in transfer dedikodularına dair açıklama yaptı. Kazancı, ''Gedson Fernandes’e henüz resmi teklif yok. 20 milyon Euro üstü teklif gelirse değerlendiririz. En az 1 yıl daha takımda kalmasını istiyoruz. Bonservisinin yarısı bizde, yarısı Benfica’da. Bonservisi gelirinim yarısını Benfica alacak. O nedenle beklentimiz yüksek.'' ifadelerini kullandı.

''4 transfer yapacağız''

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüklerini dile getiren Ceyhun Kazancı, takıma 4 yeni isim katılacağını duyurdu. Kazancı, ''Gelecek sezon için en az 4 transfer yapacağız. Bir sağ stoper, 2 orta saha, bir de sağ kanat oyuncusu için çalışmalarımız var. Orta sahalardan biri Josef’in yerini dolduracak 6 numara pozisyonu için olabilir. Diğeri Dele Alli’nin pozisyonu için olacak. Sezon sonunda takımdan ayrılan isimler olursa transfer edeceğimi oyuncu sayısı artabilir.'' dedi.

''Maxim için 2.5 milyon istendi''

Gaziantep FK'dan sezon sonuna kadar kiralanan Maxim'in geleceği hakkında açıklama yapan Kazancı, ''Alexandru Maxim için Gaziantep 2,5 milyon Euro istedi. Tekrar görüşmedik. Sezon sonu Şenol Güneş’in raporuna göre karar vereceğiz. Fakat bu şartlarda bonservini almayı düşünmeyiz.'' dedi.

''Borini, sene sonu boşa çıkacak''

Fatih Karagümrük'ten devre arasında Borini'yi istediklerini ve anlaşma olmadığını dile getiren Ceyhun Kazancı, sene sonu bonservisini eline aldığı zaman görüşme olacağına işaret etti. Kazancı, ''Fabio Borini için devre arası teklifimi olmuştu ama Fatih Karagümrük ile anlaşamamıştık. Sezon sonu serbest kalacak. Şenoş Güneş’in talebi olursa görüşürüz.'' dedi.

''Redmond, kararını vermedi''

Sene sonu bonservisini eline alacak olan Redmond'un takımda kalmasını istediklerini ifade eden Kazancı, ''Nathan Redmond’ın takımda kalma ihtamali yüzde elli. Biz kalmasını istiyoruz. Kendisi de bizden memnun. Maddi konularda anlaşamadığımız bir durum olmaz. Fakat kararını henüz vermedi. Ailesi ile görüşecek. Eşinin doğum yapacak olması nedeniyle İngiltere’ye dönebilir.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Salih Uçan'dan gönderme: "Beşiktaş'tan daha iyi diyenlere selam olsun!"
Habere Git

''Sene sonu takımdan ayrılıyor''

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, Atiba'nın gelecek sezon Beşiktaş forması giymeyeceğini duyurdu. Kazancı, ''Atiba Hutchinson gelecek yıl bizimle olmayacak. Kendisine güzel şekilde veda edeceğiz. Gelecek sezon teknik ekipte olması ile ilgili bir durum yok.Belki 1 yıl da Kanada’da oynar.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler