Ceyhun Kazancı açıkladı! Passolig devam edecek mi?

Akın Ungan
07.01.2024 - 15:28 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 16:55

TFF ile Aktifbank arasında yapılan anlaşma sezon sonu bitiyor. Eski Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Passolig hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Ceyhun Kazancı açıkladı! Passolig devam edecek mi?

Eski Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı HaberTürk'e konuk oldu. Passolig'in 2016-2022 yılları arasında genel müdürlüğünü yapan Kazancı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Aktifbank arasında yapılan anlaşmanın sezon sonu bitecek olması üzerine açıklama yaptı.

"Kovid-19 nedeniyle bir yıllık bir boşluk var"

Ceyhun Kazancı, Passolig anlaşmasına dair son durumu paylaştı. Yapılan 10 yıllık anlaşmanın süresinin dolduğunun altını çizen Kazancı, "10 yıllık anlaşma doluyor ancak kovid-19 nedeniyle bir yıllık bir boşluk var" dedi.

"Çok çok büyük ihtimalle Passolig bir yıl daha devam edecek"

Kazancı, "Orada mücbir sebep maddesi olduğu için görüşmelerimiz sonlandı gibi. Çok çok büyük ihtimalle Passolig bir yıl daha devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ajansspor Özel | Passolig, pandemi hakkını ve 2 sezon istiyor
Habere Git

Passolig pandemi hakkını istiyor

Geçtiğimiz dönemde Ajansspor'dan Salim Manav'ın ulaştığı bilgilere göre TFF ve Kulüpler Birliği, Aktifbank (Passolig) ile sözleşme uzatmama kararı aldı. Ancak Passolig, TFF ve kulüplerden pandemi hakkını istedi. Passolig, 10 yıllık mukavele sürecinde pandemi sebebiyle yaklaşık 2 sezon biletli seyircinin maça gelmediğini, bu sebeple 2 sezon daha devam edilmesini talep etti. 

TFF ise bu süreçte Passolig dava açarsa ve haklı çıkarsa oluşabilecek tazminatın kulüpler tarafından ödenmesi için taahhütname gönderdi.

TFF kulüplere yazı göndermişti

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Taner Senseven imzasıyla kulüplere gönderilen yazıda, e-bilet konusunda kendilerini yetkilendirecek taahhütname göndermeleri istendi.

Senin için hazırladığımız haberler