Ceyhun Kazancı'dan flaş Ferdi Kadıoğlu itirafı

Akın Ungan
07.01.2024 - 12:35 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 12:45

Eski Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nun transferi hakkında flaş bir itirafta bulundu. İşte detaylar.

Ceyhun Kazancı'dan flaş Ferdi Kadıoğlu itirafı

Beşiktaş ile yollarını ayıran sportif direktör Ceyhun Kazancı, HaberTürk'ün konuğu oldu. Siyah-Beyazlılar'daki durum ve görev süresince yaşananlar hakkında konuşan Ceyhun Kazancı, çok tartışılan Jean Onana'nın transferi konusunda açıklama yaparken, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için flaş bir itirafta bulundu.

Kazancı Ferdi Kadıoğlu için Arsenal iddialarını doğruladı

Ceyhun Kazancı, Premier Lig'de liderlik yarışında olan Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiğini duyurdu. Kazancı, İngiliz ekibin Ferdi Kadıoğlu'nu izlemesi için scout görevlendirdiğini açıkladı. Daha önce de Kadıoğlu'nun adının geçtiği transfer iddialarında Arsenal yer alıyordu.

"Arsenal'in scoutu buradaydı... Fenerbahçe'den bir oyuncuyu seyretti"

Onana hakkında açıklamalarını sürdüren Ceyhun Kazancı, "Geçenlerde Arsenal'in scoutu buradaydı. Hatta Fenerbahçe'den bir oyuncuyu seyretti. Kendisiyle sohbet ederken Onana'yı da konuştuk" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Onana'yı biz sunduk, hoca uygun gördü... Nereden anladınız kötü olduğunu?"
Habere Git

"Çok da yalan değil o"

Kazancı'nın konuşma arasında söylediği Fenerbahçeli oyuncuya tekrar dikkat çeken Ahmet Selim Kul'un "Ferdi iddiaları doğruydu o zaman" demesi üzerine Kazancı, "Yani, çıktı zaten bunlar. O yüzden çok da yalan değil o" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler