Antalyaspor'un Amoura için Es Setif'e yaptığı teklif reddedildi

04.08.2021 - 00:29 | Son Güncellenme: 04.08.2021 - 00:37

Son dakika transfer haberleri... Antalyaspor'un Cezayir ekiplerinden Es Setif oyuncusu Mohamed El Amine Amoura'ya yaptığı teklif reddedildi. İşte detaylar...

Antalyaspor'un Amoura için Es Setif'e yaptığı teklif reddedildi

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve Başkan Aziz Çetin'in görüşleri doğrultusunda takıma katılacak oyuncular üzerinde yoğun mesai harcanıyor. Son olarak, Cezayir ekiplerinden Es Setif'te oynayan Amine Amoura ve Ahmed Kendouci için bir teklif yapılmıştı. Bu teklif reddedilince bu kez sadece Amoura'ya teklif yapıldı. Ancak, Es Setif yönetimi, Antalyaspor'un bu teklifini de kabul etmedi. 

"1.5 milyon Euro'nun altına satmayacağız..."

Oyuncunun transferine ilişkin Radio Algerie'ye açıklamalarda bulunan Es Setif Başkanı Kamel Lafi: "Nantes 500 bin Euro, Metz 850 bin Euro, Antalyaspor 850 bin Euro teklif etti. Bütün bu teklifleri ve bir Rus ekibinin teklifini kabul etmedik. Oyuncumuzu 1.5 milyon Euro'nun altına satmayacağız" ifadelerini kullandı.

Amine Amoura'nın istatistikleri

Geçtiğimiz yıl A Takım'a çıkan Amine Amoura, ilk sezonunda 33 lig maçında forma giyerken 15 kez gol atma başarısı göstermişti. 21 yaşındaki oyuncu, Cezayir Milli Takımı'nın Liberya'yla oynadığı hazırlık maçında da 4 gol birden atmıştı. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler