Charles Leclerc’den Sebastian Vettel’e destek!

23.04.2020 - 16:49 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 16:50

Ferrari pilotlarından Sebastian Vettel, 2020 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için takımı Ferrari ile masaya oturmuş, ancak iki tarafta istediğini alamadığı için sözleşme yenileme görüşmeleri durmuştu. Alman pilotun geleceği takım içerisinde sorgulanmaya başlanırken, Ferrari'nin de yeni bir pilot arayışına girdiği bazı haber kaynaklarında duyurulmuştu.

Ancak Ferrari'nin genç pilotu Charles Leclerc'den takım arkadaşı Sebastian Vettel’e destek geldi. Monakolu pilot, takım arkadaşının takımda kalmasını istediğini ve takımda kalması halinde mutlu olacağını söyledi. Leclerc: "Sebastian ile çok mutluyum. Brezilya Grand Prix’sinde olduğu gibi bazı problemler yaşamış olsak da aramız iyi. Dışarıdan bakıldığı zaman aramızda bir problem olduğu gibi gözükse de böyle bir şey yok. En başından beri aramız iyi." ifadelerini kullandı.

"Beraber çalışacağım kişiye adapte olmak..."

Ferrari'nin yeni bir pilot arayışı içinde olduğu haberler hakkında konuşan Leclerc: "Ferrari’nin yanımda kimin olacağına dair vereceğe karara saygı duyacağım. Beraber çalışacağım kişiye adapte olmak benim işim ve kim olursa olsun her zaman ondan öğreneceğim çok şey var." şeklinde konuştu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler