Chedjou'dan çarpıcı açıklama: "VAR bize çok puana mâl oldu"

06.02.2019 - 13:33 | Son Güncellenme: 06.02.2019 - 16:33

Chedjou'dan çarpıcı açıklama: "VAR bize çok puana mâl oldu"

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Aurelien Chedjou, Beşiktaş maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. 

VAR BİZE PAHALIYA MÂL OLDU

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kamerunlu stoper, "Konyaspor maçında şanslı değildik. Bir tane penaltı kaçırdık. Golümüz sayılmadı; fakat bana göre nizamî bir goldü. Hata neredeydi anlamadım. VAR uygulamasıyla bu gol nasıl iptal edilir; anlamıyorum. Bu ilk kez başımıza gelmiyor. Sezon başından bu yana VAR üzerinden verilen kararlarla pek çok puanımız alındı. Bu uygulamalar başından bu yana pek çok puanımıza mâl oldu. Fakat pes etmeyeceğiz. Daha iyisini yapmak için bundan sonraki maçlarda çok daha fazla mücadele edeceğiz" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA İYİ SONUÇ ALACAĞIZ

Chedjou, "Beşiktaş maçı bizim çok önemli. Sezon başından bu yana büyük takımlara karşı çok iyi oynuyoruz. İyi sonuçlar aldık. Biraz da fazla yoğunlaşmamız gereken bir maç olacak. Beşiktaş şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Bizim için zor maç olacak; fakat onlar için de kolay olmayacak. Eğer yapmamız gerekeni doğru biçimde sahaya yansıtırsak, Beşiktaş maçından en az bir puanla çıkabiliriz. Yüksek kalitede çok sayıda oyuncuya sahipler. Fakat biz oradan en iyi sonucu almak için çıkacağız maça..." diye konuştu.

Tecrübeli stoper, "Beşiktaş maçında 11'de olurmuyum bilmiyorum. Sanırım Perşembe ya da cuma günü çiftkale maçta bunun cevabını öğrenebiliriz. Karar teknik direktörümüzün; fakat bir her zaman hazırım. Çok çalışıyorum ve asla pes etmem" şeklinde konuştu. 

LUYINDAMA GÜÇLÜ BİR OYUNCU

Galatasaray'un yeni stoperi Luyindama ile ilgili fikrini de paylaşan Aurelien Chedjou, "Galatasaray'ın yeni transferi Luyindama'yı sadece internetteki maç özetlerinden izledim. Kendisini tanımıyordum; fakat tanıyanlara sordum. Çok iyi oyuncu olduğunu söylüyorlar. Güçlü bir oyuncu. Zaten Galatasaray her zaman iyi futbolcularla oynar. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler