Fulham- Chelsea Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
12.01.2023 - 12:52 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 13:03

Premier Lig 17. haftasında Fulham kendi sahasında Chelsea'yı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın, maç linki ve ne zaman gibi detaylar haberde.

Fulham- Chelsea Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Premier Lig 17. haftasında Fulham ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair merak edilenler...

Fulham-Chelsea maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fulham - Chelsea maçı 12 Ocak Perşembe günü saat 23.00'te beIN SPORTS 3'te canlı yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Muhtemel ilk 11'ler

Fulham: Leno; Tete, Ream, Adarabioyo, Robinson; Reed, Palhinha; De Cordova-Reid, Pereira, Willian; Vinicius

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Koulibaly, Silva, Cucurella; Kovacic, Zakaria, Jorginho; Ziyech, Havertz, Mount

beIN sport nereden alınır?

Yayıncı kuruluş beİN Sports'tan yayınlanan karşılaşmalar sadece Digitürk üzerinden abone olarak izlenilebilmektedir. İnternet üzerinden herhangi illegal bir yayın suç olarak değerlendirilir ve bu şekilde yayın izleyen kişiler de cezalandırılır. Süper Lig maçlarını üyelik alarak Digitürk Play üzerinden izleyebilirsiniz.

beIN sport izlemek için ne yapmalıyım?

Ios, Android ve windows8 işletim sistemine sahip cep telefonu ve tabletlerinizden beIN CONNECT uygulamasını indirerek. Vapurda, serviste, öğle yemeğinde, kısaca dilediğiniz yerde 100'den fazla TV kanalın izleyebilir; canlı yayını durdurup geri alabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler