Chelsea, Haaland için Werner’i gözden çıkarmaya hazır

19.07.2021 - 16:50 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 17:54

Son dakika transfer haberleri... Chelsea, Erling Haaland'ı transfer edebilmek adına Werner'i satış listesine koymaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Chelsea, Haaland için Werner’i gözden çıkarmaya hazır

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, önümüzdeki yıl hücum hattında aksaklık yaşamamak adına Borussia Dortmund'lu Erling Haaland için bütçe hazırlığına girişti. Bu doğrultuda Londra ekibi ilk olarak Timo Werner'i gözden çıkaracak. Diğer yandan Norveçli genç yıldız Almanya'daki yaşantısından ve yeni hocası Rose'dan bir hayli memnun. 

Werner beklentilerin altında kaldı

Geçtiğimiz sezon RB Leipzig'den 53 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye transfer edilen Werner, 35 lig maçında sadece 6 kez gol attı. Attığı goller dışında 12 asist yapıp, 18 gole doğrudan katkıda bulunan oyuncu, hem taraftarın hem de teknik heyetin beklentilerini karşılayamadı. En son, Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City'e karşı birbirinden değerli pozisyonlardan faydalanamayan oyuncunun takımdan gönderilmesi düşünülüyor. Daily Mail'deki haberde, Londra ekibinin Timo Werner'den gelir elde etmek istediği iddia edildi. 

Dortmund takas teklifine sıcak bakmıyor

RB Leipzig'le 222 lig maçına çıkıp 91 gol, 42 asist yapan Werner için Borussia Dortmund olumlu bakmıyor. Alman tarafının kararı bağlamında Chelsea'li yöneticiler; Haaland transferini bitirmek adına bütçe hazırlığı yapıyor. 

Haaland halinden memnun

Studio Astra'da çıkan haberde, Haaland Dortmund'daki geleceğine ilişkin: "Yeni menajer Marco Rose ile biraz konuştum. Onunla Salzburg dönemimde 6 ay geçirmiştim. O çok iyi bir insan. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler