Fenerbahçe'nin gündemindeydi! Chelsea'ye dava mı açıyor?

07.06.2021 - 10:15 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 10:23

Chelsea, Fransız golcüsü Olivier Giroud'nun sözleşmesindeki opsiyonu devreye soktu. Giroud, Premier Lig devine dava mı açacak? Golcü oyuncu konuştu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin gündemindeydi! Chelsea'ye dava mı açıyor?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Transferde adı Fenerbahçe ile de anılan Fransız golcü Olivier Giroud, Chelsea’nin kendisiyle 1 yıl kontrat uzatması hakkında açıklamalar yaptı. İtalyan devi Milan’a transfer olmaya sıcak bakan Giroud, Chelsea ile yaşadığı süreci FIFA’ya taşıyacağı yolundaki haberlere yanıt verdi. Detaylar haberde…

Giroud ile Chelsea arasında zoraki imza

Bu yaz döneminde Premier Lig ekibi Chelsea’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Giroud, mevcut takımıyla yola devam edecek. Bu birlikteliğin zoraki olduğu ve Fransız yıldızın gönülsüz olduğu gündemde.

“Milan, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri ama…”

Giroud, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, “Milan, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri ama geleceğim hakkında konuşamayacağım için üzgünüm. Chelsea, opsiyonu devreye soktu ve açıkladı. Kulüpteki geleceğim hakkında konuşmayacağım çünkü tam anlamıyla EURO 2020’ye odaklanmış durumdayım” ifadelerini kullandı. 

“Kante bizim maskotumuz gibi”

N’Golo Kante ile ilgili yorumu sorulan Giroud, “Onun ne kadar alçakgönüllü olduğunu biliyoruz. Olağanüstü biri ve takımda olması harika. Bir nevi bizim maskotumuz gibi. Tüm övgüleri hak ediyor. Pozisyonunda en iyi değil ama bence dünya çapında referans gösterilebilecek bir oyuncu” dedi.

Benzema’ya yanıt verdi

Fransa Milli Takımı’nın hücum hattındaki rekabet hakkında da konuşan Giroud kendisi hakkında, “Bir Formula 1 aracını go-kart aracıyla karşılaştıramazsınız” diyen Karim Benzema’ya da şu yanıtı verdi: 

“Karim Benzema’nın dönüşü ve meydan okuması bence normal. Beni destekleyenler ve tanıyanlar, turnuvaya büyük bir alçakgönüllülükle gideceğimi bilir. Sert sözlerim ya da bu şekilde ifade edeceğim bir duygum yok. Huzur içindeyim ve her anın tadını çıkarıyorum. Giroud ile bu konuyu tartışma fırsatımız da olmadı. EURO 2020’yi kazanırsak onu go-kart pistine davet edeceğim.”

“Saplantılarım yok”

Öte yandan EURO 2020’de nasıl bir rol üstleneceği konusunda teknik direktör Didier Deschamps ile görüşme yapmadığını anlatan Giroud, “İyi hazırlanmak çok önemli. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Maç kondisyonu dışında arkadaşlarımdan çok geri kalmış durumda değilim. Halen iyi olduğuma inanıyorum. Bana verilen şansı en iyi şekilde kullanmaya hazırım. Hayatta sınırlar da koymuyorum. Çalışkan, hırslı ve başarıya aç biriyim. Öz veriliyim ve saplantılarım yok” diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler