Chelsea patronu kararını verdi!

11.04.2020 - 17:24 | Son Güncellenme: 11.04.2020 - 17:32

Chelsea patronu kararını verdi!

Chelsea patronu Frank Lampard, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başladı. Philippe Coutinho, Manuel Neuer gibi yıldızları takıma katmak isteyen İngiliz menajer, gelecek sezonda takımda tutmak istemediği oyuncuları da belirlemeye başladı.

Göndermek istediği oyuncuları belirledi!

The Sun gazetesinin haberine göre; hem transfer etmek istediği oyuncular için bir bütçe oluşturmak isteyen, hem de göndermek istediği oyuncuların verdikleri katkıdan memnun olmayan Lampard'ın kafasında göndereceği oyuncuları belirledi. İşte o oyuncular:

Michy Batshuayi

Belçikalı forvet, kiralık olarak Dortmund, Valencia ve Crystal Palace formaları giydikten sonra mavililere geri dönmüş ve Lampard'dan kendisini göstermek için ikinci bir şans almıştı. İngiliz menajer, zaman zaman ikinci forvet olarak kullandığı Belçikalı'yı, Tammy Abraham'ın sakatlanmasının ardından birinci santraforu olarak belirlemişti. Ancak kendisinden istenilen performansı gösteremeyen ve Giroud'un da oyuna sonradan girip, goller atmaya başlamasıyla Batshuayi'ye tekrardan yedek kulübesinin yolu gözükmüştü.

Michy Batshuayi, bu sezon tüm kulvarlarda Chelsea formasıyla çıktığı 25 maçta 8 gol, 3 asistlik bir performans gösterebildi.

Ross Barkley

Everton'dan transfer edilen ve kariyerinin başında İngiliz futbolunun gelecek vaat eden oyuncuları arasına giren Ross Barkley, bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Ne Maurizio Sarri'nin, ne de Frank Lampard'ın kendisinden istediği performansı alamaması 26 yaşındaki futbolcunun Chelsea kariyerinin sonuna geldiğini gösteriyor.

Ross Barkley, bu sezon tüm kulvarlarda Chelsea formasıyla çıktığı 20 maçta 3 gol, 4 asistlik bir performans gösterdi.

Emerson

Büyük umutlarla Roma'dan transfer edilen, ancak Chelsea'de bir türlü istediği performansı gösteremeyen Emerson, İtalya yolcusu. Seri A'dan çoğu kulübün kendisini transfer etmek istediği öğrenilen Emerson'un gidişine İngiliz menajer Lampard'ın karşı çıkmayacağı öğrenildi.

Emerson, bu sezon tüm kulvarlarda Chelsea formasıyla çıktığı 18 maçta sadece 1 asist yapabildi.

Marcos Alonso

Takımı gençleştirme politikası izleyen Frank Lampard'ın 30 yaşındaki Marcos Alonso'yu takımda tutmak istemiyor. İlerleyen yaşı ve inişli çıkışlı performansı sebebiyle risk almak istemeyen İngiliz menajerin, Marcos Alonso'yu iyi bir bonservis bedeli karşılığı elden çıkarmayı hedeflediği öğrenildi.

Alonso, bu sezon tüm kulvarlarda Chelsea formasıyla çıktığı 20 maçta 4 gol, 3 asistlik bir performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler