Chelsea taraftarından Abramovich'e destek, Tuchel'den eleştiri!

08.03.2022 - 11:47 | Son Güncellenme: 08.03.2022 - 11:52

Chelsea taraftarları, Burnley maçı öncesi Ukrayna halkı için yapılan bir dakikalık alkışı, Roman Abramovich tezahüratları yaparak kesti. İşte detaylar...

Chelsea taraftarından Abramovich'e destek, Tuchel'den eleştiri!

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında Chelsea, Burnley deplasmanından 4-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Bazı Chelsea taraftarları, Rusya'ın işgali ardından Ukrayna için gerçekleşen dayanışma anını bozarak Abramovich'e desteklerini göstermek istediler. Karşılaşma öncesi Burnley tribünleri, Rus işgalindeki Ukrayna'ya alkışlarıyla destek gönderdi. Chelsea taraftarları ise bu desteği 'Roman Abramovich, Roman Abramovich' tezahüratları ile yarıda kestiler.

NTV'de yer alan habere göre; Abramovich, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile güçlü bağları olduğu iddia ediliyor, ancak bunu yalanladı.

2003'ten beri Chelsea'nin başında olan Rus iş adamı, kulübü satmayı düşünüyor. Abramovich'in 3,5 Milyar Dolarlık fiyat belirlediği ve ilgilenenlerin Mart ortasına kadar teklif vermesini istediği söyleniyor.

Burnley taraftarı yuhaladı

Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Burnley maçı öncesi Ukrayna için bir dakikalık alkış sırasında kulübün sahibi Roman Abramovich için tezahürat yapan taraftarları eleştirdi. Bazı Chelsea taraftarları maç boyunca Rus Abramovich'in adını haykırdı ve Burnley taraftarları tarafından yuhalandı.

İlgini Çekebilir
Flaş | Türk iş insanı Chelsea’yi satın alıyor: "Yakında imzayı..."
Habere Git

Tuchel'den eleştiri: "Bunu yapmanın sırası değil"

Thomas Tuchel maç sonu açıklamasında, "Bunu yapmanın sırası değil. Dayanışma göstereceksek beraber göstermeliyiz. Birlikte saygı duymalıyız. Başka mesajlar verme zamanı değil. Bunu Ukrayna halkı için yapıyoruz ve bu durum hakkında ikinci bir görüş yok. Düşüncelerimiz ve desteğimizle birlikte durmalıyız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler