Chelsea'de koronavirüs şoku! Test sonucu pozitif!

13.03.2020 - 09:34 | Son Güncellenme: 13.03.2020 - 11:26

Koronavirüs yayılmaya devam ediyor. İngiliz ekibi Chelsea'de de koronavirüs testi yapılan Callum Hudson-Odoi'nin testi pozitif çıktı. Chelsae'nin Aston Villa maçı ertelenecek mi? Chelsea nasıl bir önlem aldı?

Tüm dünyaya korku salan koronavirüs, spora büyük bir darbe indirdi. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’de bir futbolcunun testinin pozitif olduğu ortaya çıktı. Chelsea’de hangi futbolcu koronavirüse yakalandı? Son gelişmeler şöyle…

Chelsea’de Odoi’nin koronavirüs testi pozitif çıktı

İngiliz ekibi Chelsea’de Callum Hudson-Odoi'nin koronavirüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. Ada ekibinin yaptığı açıklamalarda testin sonucunun pozitif çıkmasının ardından takım karantinaya alındı. Futbolcunun, pazartesi günü soğuk algınlığına benzer semptomlar gösterdiği ve antrenmana da çıkamadığı hatırlatıldı.

Odoi'den açıklama: "Kendimi çok iyi hissediyorum"

Bu arada futbolcu, test sonucu sonrası kendisine gösterilen ilgi ve atılan mesajlar sonrasında açıklama yaparken, "Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kendimi çok iyi hissediyorum, yakında görüşmek dileğiyle" dedi.

Ada’da vaka sayısı artıyor

Bu hafta Chelsea, İngiltere Premier Lig’de Aston Villa ile karşı karşıya gelecekti. Hatırlanacağı gibi İngiltere’de Arsenal menajeri Mikel Arteta’nın da testi pozitif çıkmıştı. Arsenal’in de yarın (cumartesi) oynayacağı Brighton maçı ertelenmişti. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler