Chelsea'den Ayrılan Hakim Ziyech, Galatasaray'a Transfer Oluyor

16.08.2023 - 11:29 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 11:47

Yıldız oyuncu transferlerine devam eden Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, Chelsea'den ayrılan Faslı yıldız oyuncu Hakim Ziyech'i İStanbul'a getiriyor. Detaylar...

Chelsea'den Ayrılan Hakim Ziyech, Galatasaray'a Transfer Oluyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray yeni bir dünya yıldızını daha Türkiye'ye getiriyor. Cim Bom, Faslı dünya yıldızı Hakim Ziyech'i transfer edecek. Chelsea'den ayrılan oyuncunun sağlık kontrollerinden geçeceği iddia edildi.

Hakim Ziyech, Türkiye'ye geliyor

Guardian'da yer alan habere göre, Chelsea'den ayrılacak olan Hakim Ziyech, Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye geliyor. 

Beşiktaş'ta istedi

Geçen sezon transfer etmek isteyen Beşiktaş, Dünya Kupası sonrasında oyuncu ile görüşmüş ama anlaşma sağlayamamıştı. Bu sezon tekrardan Hakim Ziyech için hamle yapan Kartal, maaş konusunda anlaşma sağlayamadığı iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Martin Linnes'ten Galatasaray itirafı! Her maç...
Habere Git

3 asist yaptı

Chelsea'de geçtiğimiz sezon 24 maçta forma giyen Hakim Ziyech bu karşılaşmalarda 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Al Nasr'ı istemedi

Bu arada Faslı gazeteci Falah Al Qahtani bomba gibi bir iddia ortaya attı. Ziyech'in Al-Nassr tarafından sağlık kontrolünden bile geçmediğini öne sürdü.

İşte Qahtani’nin açıklaması

 Al Nassr, Ziyech'e kulüp doktorunun huzurunda muayene olması için Madrid'e gelmesini istedi. Oyuncu bunu reddetti. Muayenenin Fas'ta yapılması konusunda ısrar etti.

Senin için hazırladığımız haberler