Chelsea'den Beşiktaş'a iki oyuncu! Van Bronckhorst onay verdi

08.08.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 12:36

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü Samsunspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Van Bronckhorst iki futbolcunun transferine onay verdi

Chelsea'den Beşiktaş'a iki oyuncu! Van Bronckhorst onay verdi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü Samsunspor'a konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim ve teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, transferde nokta atışları yapmak istiyor.

Yeni transferlerinin performansıyla yüzü gülen Beşiktaş, yeni hamleler için kollarını sıvadı. İşte Beşiktaş'ın gündemine gelen 2 yıldız oyuncu... 2024-2025 sezonuna güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta sol bek, kanat forvet ve ön libero için yoğun mesai devam ediyor.

Siyah-beyazlıların önceliği, her iki kanatta da oynayabilen bir isim. Yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel, İspanya'da gerçekleştirilen ve çok sayıda kulübün temsilcisinin katıldığı etkinlikte temaslarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Oxlade-Chamberlain'den şoke eden ayrılık şartı
Habere Git

Chelsea'den 2 oyuncu gündemde

Chelsea'nin kiralık oyuncu departmanının başında yer alan Carlo Cudicini ile bir araya gelen Friedel, aradıkları oyuncu profillerini aktarırken Cudicini, kiralık gönderme planlarının olduğu iki oyuncu sundu.

Diego Moreira ve Renato Veiga önerildi

Sabah'ta yer alan habere göre; bu isimlerden biri Diego Moreira, diğeri ise Renato Veiga oldu. Yönetim iki oyuncu için görüşme yapacak.

Moreira'yı geçen sezon Benfica'dan transfer eden ve ligin ikinci yarısı da Lyon'a kiralayan Chelsea, 20 yaşındaki kanat oyuncusunu gündeme getirdi. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst da bu iki oyuncunun transferine onay verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek
Habere Git

Ayrıca Beşiktaş'ın aradığı orta saha profiline uygun olarak da Basel'den transfer ettikleri 21 yaşındaki Veiga'yı sundu.

Friedel, temasları yönetime aktaracak, ardından girişim yapılacak oyuncular belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler