Chelsea'den flaş takas önerisi! Morata-Donnarumma...

13.06.2018 - 10:46 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 13:58


Beklentilerin çok altında bir sezon geçiren ve teknik direktör arayışında olan Chelsea'den Milan'a sürpriz bir takas önerisi geldi...

Sun Sport'un haberine göre Maviler genç kaleci Gianluigi Donnaruma için Milan'a İspanyol golcü Alvaro Morata'yı teklif etti.

Courtois'nın sözleşme uzatmaya yanaşmaması ve başta Real Madrid olmak üzere çok sayıda talibi bulunması Londra ekibini kaleci değişikliği kararına itti. 

Morata beklentilerin uzağında kaldı

Geçen sezon Diego Costa'nın yerine transfer edilen, ancak başarısız bir yıl geçiren ve İspanya'nın Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmeyen Morata'nın da Milan'a transfer olmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Andre Silva gözden çıkarıldı

Milan çalıştırıcısı Gennaro Gattuso'nun da büyük umutlarla transfer edilen Andre Silva ile yolların ayrılmasını ve yeni bir forvet transfer edilmesini talep ettiği biliniyor. Silva'ya Premier Lig'den talipler geldiği ve oyuncunun kariyerini İngiltere'de sürdürmk üzere Milan'dan ayrılmayı kabul edebileceği iddia ediliyor.

Milan kulübünün Donnaruma'nın ayrılmasını kabul etmesi durumunda dev takasın gerçekleşebileceğ belirtiliyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler