Tuchel, Thiago Silva ve N'Golo Kante'nin Koronavirüs Test Sonucunu Açıkladı

İsa Kethüda
05.01.2022 - 23:07 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 23:15

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'yi çalıştıran Alman teknik direktör Thomas Tuchel, Thiago Silva ve N'Golo Kante'nin koronavirüs test sonuçlarını açıkladı.

Tuchel, Thiago Silva ve N'Golo Kante'nin Koronavirüs Test Sonucunu Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

İngiliz Futbol Ligi (Premier League) takımlarından Chelsea kötü haberi duyurdu. Takımın Alman teknik direktörü Thomas Tuchel yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcu Thiago Silva ve Fransız futbolcu N’Golo Kante’nin koronavirüs (Covid-19) test sonuçlarının pozitif olduğunu açıkladı.

Silva ve Kante, Tottenham maçında yok

Kulüpten yapılan açıklamada korona testleri pozitif olan Silva ve Kante’nin bu akşam Tottenham’a karşı oynanacak maçta yer almayacağı aktarıldı.

‘’Çözüm arıyoruz’’

Thomas Tuchel yaptığı açıklamanın devamında pozitif korona test sonuçları yüzünden kadrodan çıkan Silva ve Kante’nin takım için önemini şu sözlerle ifade etti: ‘’Bu bizim için önemli bir durum çünkü onlar iki büyük oyuncu. Son bilgilerini bu sabah aldık yani oldukça zor bir durum ama elimizden geleni yapacağız. Zorlayacağız. Buradaki oyunculara güvenimiz ve inancımız tam. Her şeyi maksimuma çıkaracağız. Durum birkaç haftadan beri değişmedi ama şu an tekrarlamanın sırası değil, çözüm arıyoruz. Oynayan adamlara güveniyorum ve güçlü bir performans ortaya koyacağımıza inanıyorum.’’

Chelsea’de Silva ve Kante

Bu sezon Chelsea için 17 maçta forma giyen Brezilyalı futbolcu Thiago Silva takımı için 2 kez fileleri havalandırırken Fransız futbolcu N’golo Kante 12 maçta 2 gol ve 1 asist ile mavi-beyazlı ekibe katkıda bulundu.

Lukaku geri dönüyor

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar yüzünden Liverpool maçında kadro dışı bırakılan Belçikalı futbolcu Romelu Lukaku’nun geri döneceği açıklandı. Eski takımı İnter’i özlediği ve Alman teknik direktör Thomas Tuchel’in yönetiminden memnun olmadığını söyleyen Lukaku hakkında açıklama yapan Tuchel ‘’Bugün onu sahada gördüğüm için mutluyum.’’ dedi.

‘’Şimdi onu korumalı ve zorlamalıyız’’

Lukaku’nun röportajından bahseden Alman teknik adam bu konuda şunları söyledi: ‘’Bu röportajı 100 kez dinleyebiliriz ama işler bu şekilde daha iyi bir yöne gitmeyecek. Fakat odağımızı değiştirebiliriz. Biz olanı kabul ediyoruz, o olanı kabul etti ve devam etmek için yeterli nedenimiz var. Şimdi onu korumamız ve zorlamamız gerekiyor çünkü o bizim oyuncumuz. Onun kilit oyuncu olmasını istiyoruz ve o da kilit oyuncu olmayı istiyor.’’

Senin için hazırladığımız haberler